• Αρχική
  • Άρθρα
  • BINTEO: Ο Πούτιν καταγγέλλει ανοιχτά το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ και προειδοποιεί – Άλλη μία δικαίωση του el.gr

BINTEO: Ο Πούτιν καταγγέλλει ανοιχτά το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ και προειδοποιεί – Άλλη μία δικαίωση του el.gr

Ο Πούτιν μίλησε και μάλιστα υπάρχει και το βίντεο!
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατήγγειλε ορισμένες πανίσχυρες δυνάμεις» στις ΗΠΑ που είναι «έτοιμες να θυσιάσουν τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις».

Αυτό συνέβη την Παρασκσευή, δύο ημέρες μετά την συνάντηση κορυφής του Ελσίνκι με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ.

«Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν δυνάμεις στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι έτοιμες εύκολα να θυσιάσουν τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις στις φιλοδοξίες τους», δήλωσε ο Πούτιν σε ομιλία του ενώπιον των πρεσβευτών της Ρωσίας που συγκεντρώθηκαν στην Μόσχα, καταγγέλλοντας ουσιαστικά το Βαθύ Κράτος της Νέας Τάξης, το οποίο υπονομεύει την Προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, πολιτικού αντιπάλου της παγκοσμιοποίησης.

Οι δυνάμεις αυτές «είναι έτοιμες να θυσιάσουν τα συμφέροντα των συμμάχων τους και ακόμη και τις εγγυήσεις για την ίδια τους την ασφάλεια», σημείωσε ο Πούτιν αναφερόμενος αρχικά στο Ισραήλ και τον κίνδυνο για την ασφάλεια του, λόγω της επίθεσης των ισλαμιστών στην Συρία, με την Ρωσία να είναι η μόνη χώρα, όπως υπογράμμισε ο «Τσαρ Βλαντ», που ενδιαφέρεται για την εξασφάλιση της ασφάλειας στα υψίπεδα του Γκολάν.

Το Ισραήλ βρίσκεται αυτή την στιγμή σε κόντρα με την Δύση (ΕΔΩ ο λόγος)

Στην συνέχεια αναφέρθηκε με νόημα στην Συνθήκη START ΙΙΙ για τον περιορισμό του αριθμού των πυρηνικών όπλων ανάμεσα στην Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες που εκπνέει το 2021.

«Εάν δεν αρχίσουμε από σήμερα, από τώρα, το έργο της επέκτασης της συνθήκης αυτής, σε ενάμιση χρόνο απλώς θα εκπνεύσει, δεν θα υπάρχει πια», προειδοποίησε και πρόσθεσε πως η Ρωσία μπορεί να ζήσει με αυτό.

Με άλλα λόγια προειδοποίησε το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ότι θα έχουν πρόβλημα, την ώρα που ο Τραμπ έχει δηλώσει πως αυτός μαζί με τον Πούτιν κατέχουν το 90% των πυρηνικών όπλων.

Τέλος, ο Ρώσος ηγέτης αναφέρθηκε στην «επικίνδυνη» επέκταση του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας η οποία θα λάβει τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Εν κατακλείδι, ο Πούτιν:

  • Μίλησε για ρώσο-αμερικανικές σχέσεις με τον Τραμπ (Εθνική Δεξιά)
  • Κατήγγειλε το Βαθύ Κράτος που υπονομεύει αυτή την σχέση λόγω πολιτικών συμφερόντων (Νέα Τάξη)
  • Προειδοποίησε πως θα υπάρξουν συνέπειες αν αυτό συνεχιστεί, παραπέμποντας στα πυρηνικά όπλα.

Άλλη μία δικαίωση του el.gr, το οποίο είναι η μοναδική ενημερωτική ιστοσελίδα που επιμένει πως η κόντρα στον πλανήτη δεν έχει να κάνει με χώρες, αλλά με δύο ιδεολογικές παρατάξεις:

  1. Νέα Τάξη (διεθνισμός, πολυπολιτισμικότητα, υπέρ μεταναστευτικών ισλαμικών ρευμάτων, παγκόσμια κυβέρνηση, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Ομπάμα, Χίλαρι, Σόρος κτλ.).
  2. Εθνική Δεξιά (ισχυρό έθνος-κράτος, όχι σε άλλους «μετανάστες», Τραμπ και Πούτιν).