Ασταμάτητος Τραμπ: Δεν έχω αντίπαλο, το 2020 θα επανεκλεγώ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ,

επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα Mail on Sunday, ότι σκοπεύει να είναι υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν στη χώρα του το 2020.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που του παραχώρησε την Παρασκευή στη Βρετανία εάν σκοπεύει να είναι υποψήφιος, ο Τραμπ απάντησε: «Λοιπόν, έχω κάθε πρόθεση να είμαι. Όλοι φαίνεται πως το θέλουν»

.Ακόμη, ο «τυφώνας» Τραμπ διαβεβαίωσε πως θα τα πάρει όλα «παραμάζωμα» και ότι στην ουσία δεν έχει αντίπαλο.

«Δεν βλέπω κανέναν. Τους ξέρω όλους και δεν βλέπω κανέναν», είπε.

Ο Δεξιός Αμερικανός Πρόεδρος, τα κατάφερε περίφημα και παρά τα όσα λένε τα ΜΜΕ της Νέας Τάξης, οι πολίτες της χώρας του τον στηρίζουν, καθώς πιστεύουν ότι η Αμερική έγινε και πάλι σπουδαία.

Τι είπε ο Τραμπ για την Ελισάβετ

Ερωτηθείς εάν συζήτησε με τη βασίλισσα για το Brexit, ο Τραμπ απάντησε: «Το έκανα. Είπε ότι είναι και έχει δίκιο, πολύ περίπλοκο πρόβλημα, νομίζω ότι κανείς δεν είχε ιδέα πόσο περίπλοκο επρόκειτο να είναι. Όλοι νόμιζαν «είναι πολύ απλό, είμαστε μέσα (στην ΕΕ) ή δεν είμαστε, οπότε θα δούμε»».

Αναφερόμενος στην 92χρονη Ελισάβετ, ο Τραμπ είπε ότι είναι «απίστευτη γυναίκα, πολύ ευφυής, πολύ όμορφη, όταν λέω όμορφη, εννοώ μέσα κι έξω. Είναι όμορφη γυναίκα».

Τι είπε για τον ΚΙΜ

Ερωτηθείς για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τραμπ απάντησε «τα πάω καλά μαζί του, ναι. Είναι πολύ έξυπνος, σπουδαία προσωπικότητα, είναι αστείος και σκληρός, καλός διαπραγματευτής». Όταν πιέστηκε να πει αν θεωρεί ότι ο Κιμ είναι «ανελέητος δικτάτορας», ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος απάντησε «σίγουρα είναι, είναι ανελέητος, αλλά το ίδιο είναι και πολλοί άλλοι».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu