• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αντιδρά η Εθνική Δεξιά στις ενέργειες της Νέας Τάξης- Τράμπ: «Προειδοποιώ ότι σας παρακολουθώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιδρά η Εθνική Δεξιά στις ενέργειες της Νέας Τάξης- Τράμπ: «Προειδοποιώ ότι σας παρακολουθώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κινήσεις στην ασπρόμαυρη σκακιέρα συνεχίζονται...
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Σε όλα τα επίπεδα μαίνεται αδιάκοπα η κόντρα της Εθνικής Δεξιάς, της Παλαιάς Τάξης των πραγμάτων και της αριστερόστροφης Νέας Τάξης που επιδιώκει την παγκοσμιοποίηση.

Πριν λίγες ημέρες, η Νέα Τάξη, μέσω των υποτακτικών της έκανε μια κίνηση που προκάλεσε την οργή των προσκείμενων στην ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς αλλά και όχι μόνο.

Τι έκανε: Φίμωσε μέσω της κυρίαρχης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, τον δημοσιογράφο του Infowars, Paul Joseph Watson, τον Μίλο Γιαννόπουλο, τη Laura Loomer και μερικούς ακόμη «συντηρητικούς» χρήστες (προσκείμενους στην ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς) με την κατηγορία πως πρόκειται περί επικίνδυνων ατόμων και οργανισμών».

Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει ακόμη και ολόκληρες ομάδες που προωθούν περιεχόμενο από τους «απαγορευμένους» χρήστες.

Τι δημοσίευαν οι παραπάνω: Βίντεο, άρθρα και φωτογραφίες εναντίον της αριστεράς, της παγκοσμιοποίησης, του Ισλαμικού εποικισμού της Ευρώπης, της LGBTQ κοινωνίας, της φτωχοποίησης των λαών, των παγκοσμίων οργανισμών που δουλεύουν για την ελίτ της Νέας Τάξης κτλ.

Αφού έκλεισαν τους λογαριασμούς τους, έβγαλαν και ανακοίνωση πως όποιος τολμήσει να αναπαράγει περιεχόμενο από αυτούς, θα διαγράφεται και εκείνος.

Αυτό, σε απλά ελληνικά λέγεται χούντα. Είναι ακριβώς αυτό που θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να επιβληθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν παίζει χωρίς αντίπαλο.

Πριν μερικές ώρες ο Εθνικοδεξιός Ντόλαντ Τράμπ, παρενέβη καταδικάζοντας τη λογοκρισία αυτή, προειδοποιώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης πως «παρακολουθεί στενά» τα όσα συμβαίνουν.

«Συνεχίζω να παρακολουθώ τη λογοκρισία κατά των Αμερικάνων πολιτών στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης», έγραψε στο Twitter ο Τράμπ την Παρασκευή, προειδοποιώντας το Facebook και τις άλλες σελίδες πως «Εδώ είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχουμε αυτό που είναι γνωστό ως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!»

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε ειδικά σε δύο από τους «συντηρητικούς στοχαστές» που αποκλείστηκαν, τον James Woods και τον Paul Joseph Watson του Infowars. Όπως είπε, έμεινε έκπληκτος που τους είδε να αποκλείονται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Μίλησε επίσης ενάντια στο Facebook για το πόσο άσχημα αντιμετώπισε τις συντηρητικές Diamond & Silk, που είδαν τον αριθμό των ακολούθων στη σελίδα τους να πέφτει απότομα, αφού το περιεχόμενό τους χαρακτηρίστηκε ως «μη ασφαλές στην κοινότητα» από τους υπαλλήλους του Facebook.

Οι υποστηρικτές του Τράμπ χειροκρότησαν τον πρόεδρο για την στάση του και πρότειναν να περάσει στην αντεπίθεση.

Όπως φαίνεται, καθώς η επιβολή της παγκόσμιας χούντας κορυφώνεται, θα υπάρξουν αντιδράσεις από την Εθνική Δεξιά, που θα χρησιμοποιήσει όσους διαφωνούν με τις ενέργειες της Νέας Τάξης για να επιβραδύνει τον ερχομό του απολυταρχικού παγκόσμιου καθεστώτος της αριστερόστροφης Νέας Τάξης.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι αριστεροί, που δουλεύουν είτε το ξέρουν είτε όχι για τη Νέα Τάξη, έχουν ξεχυθεί και επιτίθενται ηλεκτρονικά σε σελίδες, ομάδες και λογαριασμούς πατριωτών, καταγγέλλοντας τα βίντεο, τις εικόνες και τα άρθρα που αναδημοσιεύουν ως ρατσιστικά, βίαια, ομοφοβικά, ισλαμοφοβικά και ότι άλλο μπορούν να φανταστούν.

Ανάλογη δράση από τους λεγόμενους πατριώτες, δεν έχει υπάρξει μαζικά ως σήμερα. Αυτό βέβαια, οφείλεται και στο γεγονός πως αν κάποιος καταγγείλει σε δημοφιλείς πλατφόρμες ένα άρθρο που κάποιος αριστερός δημοσίευσε, το οποίο προάγει την ομοφυλοφιλία ή τους πρόσφυγες, το Facebook, το Youtube και οι άλλες πλατφόρμες, φυσικά και δεν θα το αφαιρέσουν αφού στην πλειοψηφία τους ενεργούν με φιλοαριστερή πολιτική.

Έτσι, οι αντιδράσεις είναι λιγοστές, αφού δυστυχώς παγκόσμια οι περισσότεροι έχουν «φάει» το παραμύθι της καλής αριστεράς που δήθεν νοιάζεται για τους πολίτες, παρά τα καταστροφικά αποτελέσματα που υπήρξαν και υπάρχουν, εκεί όπου εφαρμόστηκε/εφαρμόζεται!

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

(φώτο: Pexels)