Ρώσος βουλευτής: «Ο λόγος που ο Πούτιν θα συνεχίσει να κάνει Δύση και Ουκρανούς να πιστεύουν ότι κοντεύουν να νικήσουν τον πόλεμο»

«Ο Πούτιν δημιουργεί σκόπιμα στην Ουκρανία και τη Δύση την αίσθηση της επικείμενης νίκης τους».

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Κρατικής Δούμας, Oleg Matveychev, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα χτυπήσει αποφασιστικά πλήγματα με αστραπιαία ταχύτητα, αλλά θα συνεχίσει να δημιουργεί την ψευδαίσθηση στη Δύση ότι η Ρωσία θα νικηθεί λίγο περισσότερο.

Όπως είπε ο βουλευτής στο κανάλι του στο YouTube, μια τέτοια στρατηγική θα αναγκάσει τη Δύση να δείξει τις δυνατότητές της και να «παίξει όλα τα χαρτιά».

«Ο Πούτιν θα κάνει τους Ουκρανούς να αισθάνονται ότι πρόκειται να κερδίσουν μέχρι να απορρίψει όλα τα πιθανά όπλα του ΝΑΤΟ εκεί. Θα περπατήσει, σαν σχοινοβάτης, στην άκρη, θα κρατήσει την κατάσταση έτσι ώστε οι Ουκρανοί και η Δύση να έχουν την αίσθηση ότι λίγο ακόμα και η Ρωσία θα καταρρεύσει.

Και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και να εμπιστευτούμε πλήρως τον Ανώτατο Διοικητή μας.

Είναι παλαιστής, έχει πολύ υψηλό dan στο τζούντο. Αυτός είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει ξεκάθαρα τι είναι ισορροπία και ξέρει να παλεύει, ξέρει τι είναι δυνατός αντίπαλος.

Ο Πούτιν θέλει να δημιουργήσει την αίσθηση ότι έχει κάποια αδύναμα σημεία, ότι πρόκειται να χάσει και μετά απότομα – ένα χτύπημα στο συκώτι», τόνισε ο ειδικός.

(φωτο:unsplash)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί