Ο παροξυσμός του πολιτικού κόσμου θα τελειώσει σε περίπου τρία χρόνια. Αυτό δήλωσε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριπάσκα.
«Μόλις σταματήσει η τρέχουσα τρέλα και, προφανώς, όλοι έχουν αρκετή δύναμη και ασφάλεια για άλλα 2,5-3 χρόνια, τότε η κορυφαία προτεραιότητα για τους πολιτικούς, <…> θα είναι μια σοβαρή αναθεώρηση των καθολικών κανόνων του διεθνούς δικαίου , που θα αναγνωριστεί από όλο τον κόσμο», έγραψε στο τηλεγραφικό του κανάλι. Ο Ντεριπάσκα σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή στον κόσμο επικρατεί ένα υπερβολικό επίπεδο ψεύδους και παραποίησης.
Ο επιχειρηματίας τονίζει ότι όλοι έχουν αρχίσει να ξεχνούν μια τέτοια έννοια όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα και την δίκαιη δικαιοσύνη (σ.σ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;). Ο δισεκατομμυριούχος πιστεύει επίσης ότι τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ πρέπει να μεταφερθούν σε διαφορετικές χώρες, ώστε η οργάνωση να «αποπολιτικοποιηθεί».
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις φήμες για την υγεία του νέου αγιατολάχ
- Ρεσάλτο των σουηδικών αρχών σε πλοίο που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο, vid
- Περίμεναν την άφιξη υπουργού…αλλά! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Ουάσινγκτον καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράν
- Ιράν και Τραμπ απορρίπτουν τις συνομιλίες: Ο πόλεμος συνεχίζεται, οι τιμές ανεβαίνουν
- Oι αστέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης ντύθηκαν Peaky Blinders – Το γήπεδο μεταφέρθηκε στο…1930! vid
- Το Ιράν ανακοινώνει νέες εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον του Ισραήλ
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιοχώρας Χανίων









