τόνισε σήμερα ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, Γκριγκόρι Λουκιάντσεφ, μιλώντας για την κατάσταση στα σύνορα Λευκορωσίας-Πολωνίας.
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ριζικές αιτίες αυτής της (μεταναστευτικής) κρίσης, γιατί δηλαδή προέκυψαν όλα αυτά. Και η βασική αιτία όλων αυτών είναι η παρέμβαση στις σχετικές διαδικασίες στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, η αποσταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης, το πολιτικό καθεστώς, η παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις και η αποσταθεροποίηση της περιοχής» είπε συγκεκριμένα.
Ως αποτέλεσμα, αυτό οδήγησε στην εμφάνιση μεταναστευτικών ροών, καθώς αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να φτάσουν σε εκείνες τις χώρες που συνέβαλαν στην αποσταθεροποίηση της κατάστασης, πρόσθεσε ο διπλωμάτης.
«Επομένως, όταν υπάρχουν ορισμένες εκκλήσεις για επιμερισμό του “βάρους”, του καταμερισμού των ευθυνών, αυτοί που δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση θα πρέπει πρώτα από όλα να είναι υπεύθυνοι για την επίλυση αυτού του προβλήματος», είπε.
(sputniknews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως πήραν τον πλήρη έλεγχο της περιφέρειας Λουχάνσκ
- Μόνο όσοι διαβάζουν Λιακόπουλο κατανοούν! Η αποκάλυψη για τις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ-Ρωσίας
- Θερινή ώρα: Ποιες χώρες τη σταμάτησαν και γιατί
- Youth pass 2026: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επίδομα 150 ευρώ σε νέους 18-19 ετών
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στο SBS στο Σίδνεϊ για την επιστολική ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού στις εθνικές εκλογές
- Γερμανία: Τα κορυφαία οικονομικά ινστιτούτα αναθεωρούν την πρόβλεψή τους για την ανάπτυξη
- Βρετανία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του οδηγού αυτοκινήτου που παρέσυρε πεζούς στο Ντέρμπι, vid
- Δίκη Τεμπών: Ξεκίνησε η διαδικασία νομιμοποίησης των διαδίκων για την υποστήριξη της κατηγορίας
- Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά 14χρονη στην Καλλιθέα
- Έφτασε το επίσημο εκρηκτικό τρέιλερ του «Supergirl» – ΒΙΝΤΕΟ









