«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα τελειώσει, θα υπάρξει αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστοποίηση της Ουκρανίας, θα επιλυθούν ζητήματα που σχετίζονται με την αναγνώριση των δημοκρατιών. Όλα αυτά πρέπει να επιτευχθούν» είπε ο Ριάμπκοφ στο τηλεοπτικό κανάλι RBC.
«Ενδεχομένως, υπάρχει ακόμα η προοπτική διαλόγου στη Λευκορωσία, μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας», πρόσθεσε ο Ρώσος αξιωματούχος. «Δεν συνέβη χθες, καθώς η ουκρανική αντιπροσωπεία δεν εμφανίστηκε, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό ερώτημα. Εργαζόμαστε στη διπλωματική οδό με όλους όσοι είναι ανοιχτοί και έτοιμοι για αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε.
«Οι δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν για διακοπή των σχέσεων με τη Ρωσία είναι μια προσπάθεια εκφοβισμού της Μόσχας. Κανείς από εμάς δεν διακόπτει τις σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες» συνέχισε ο Ριάμπκοφ, αναφερόμενος στην επιδείνωση των διπλωματικών σχέσεων της Ρωσίας με τις ΗΠΑ.
«Αυτή είναι μια ακόμη προσπάθεια να μας εκφοβίσουν, αλλά επαναλαμβάνω και υπογραμμίζω ότι δεν φοβόμαστε. Εργαζόμαστε με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία, έχουμε συγκεκριμένους στόχους και θα τους αντιμετωπίσουμε. Κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει τον διάλογο με τις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε χαρακτηριστικά.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η ΕΕ ανέβαλλε προσωρινά την νομική πρόταση για την οριστική απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου
- Έρευνα-σοκ για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Με ποια σοβαρά προβλήματα συνδέεται η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων τους
- Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Υπερδιπλάσια πιστωτική ανάπτυξη – Κομβικός ρόλος στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και στις δράσεις ΕΚΕ
- Την παραίτησή του από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς υπέβαλε ο Αλέξης Χαρίτσης
- Κορυφαίος προορισμός για τις εταιρείες κρουαζιέρας παραμένει η Ελλάδα – Η προοπτική για τη Θεσσαλονίκη
- Έως 30/4 η προθεσμία για 6 υποδράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
- Η NASA άλλαξε σχέδια: Θέλει βάση στη Σελήνη αντί για διαστημικό σταθμό σε τροχιά γύρω από αυτήν
- Το χάος που φέρνουν οι ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο αλλάζει τον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη
- Ιρανικός πύραυλος αναχαιτίστηκε στον εναέριο χώρο του Λιβάνου
- Ο Πακιστανός πρωθυπουργός δηλώνει έτοιμος να φιλοξενήσει συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στη Μ. Ανατολή








