Είτε πρόκειται για πραγματική ουκρανονατοϊκή επίθεση, βασισμένη σε σαμποτέρ στο έδαφος της Ρωσίας, είτε για στημένο σόου από τον Πούτιν (για προφανείς λόγους), το περιστατικό στο Κρεμλίνο εξόργισε αρκετούς Ρώσους.
Οι επιφανείς πολιτικοί δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Πολλοί βλέποντας τα εχθρικά drones να πετούν πάνω από το κατεξοχήν κτίριο-σύμβολο της Ρωσίας, ζήτησαν άμεσα πυραυλικά αντίποινα στην Ουκρανία.
Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας Μιχαήλ Σερεμέτ, ως απάντηση σε απόπειρα επίθεσης με drone στο Κρεμλίνο, ζήτησε επίθεση με πυραύλους στην κατοικία του Βλαντιμίρ Ζελένσκι στο Κίεβο.
“Οι τρομοκράτες έχουν εγκατασταθεί στο Κίεβο και, όπως γνωρίζετε, οι διαπραγματεύσεις μαζί τους είναι άσκοπες. Χρειάζεται μόνο να καταστραφούν, γρήγορα και ανελέητα. Είναι καιρός να εξαπολύσουμε μια πυραυλική επίθεση στην κατοικία του Zelensky στο Κίεβο. Πρόεδρος της Ουκρανίας“, είπε ο ίδιος στο RIA Novosti.
«Αυτό είναι ένα πραγματικό casus belli – ένα casus belli. Για την εξάλειψη της τρομοκρατικής ελίτ της Ουκρανίας. Έχουμε κάτι να χτυπήσουμε στις αποθήκες τους», ζήτησε από την πλευρά του ο Sergey Mironov.
«Θα απαιτήσουμε τη χρήση όπλων ικανών να σταματήσουν και να καταστρέψουν το τρομοκρατικό καθεστώς του Κιέβου. Οι δυτικοί πολιτικοί που αντλούν όπλα στο καθεστώς Ζελένσκι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν γίνει όχι μόνο χορηγοί, αλλά και άμεσοι συνεργοί τρομοκρατικών δραστηριοτήτων. Δεν μπορούν να γίνουν διαπραγματεύσεις με το καθεστώς Ζελένσκι», δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vyacheslav Viktorovich Volodin.
απεμπε photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ελληνικό νησί που ξεχωρίζει διεθνώς για τη φυσική ομορφιά αλλά και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του
- Ελβετίδα μητέρα 12χρονου έστειλε πιστολή ευγνωμοσύνης στον δήμαρχο Λειψών και το σύστημα υγείας στην Ελλάδα
- Επιβάτες αεροπλάνου έβλεπαν τον κόκκινο ουρανό της Κρήτης και δεν το πίστευαν, vid
- Κοζάνη: Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις του πανάρχαιου εθίμου «Λαζαρίνες» στην Αιανή
- Η viral διάσωση με ανθρώπινη αλυσίδα ενός σκύλου το 2016 έγινε μνημείο – ΒΙΝΤΕΟ
- Σύμβουλος του Κρεμλίνου δηλώνει ότι το Στενό του Ορμούζ είναι ανοικτό για τη Ρωσία
- Η Κούβα δίνει χάρη σε 2.010 φυλακισμένους ενόψει Πάσχα
- Γιατί οι αστροναύτες της Artemis II παίζουν… χαρτιά πριν από την εκτόξευση! vid
- Ποιο τσίλι; Αυτό είναι το πιο καυτερό φυτό – Κάνει την πιο πικάντικη πιπεριά να μοιάζει με γάλα
- Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των ΥΠΕΞ Λαβρόφ και Αραγτσί σχετικά με τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή









