Ρώσοι: «Το ΝΑΤΟ πηγαίνει σε πόλεμο εναντίον μας» – Όσα φέρνει η ώρα

Γράφει το Ria Novosti:

Ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) ξεκίνησε έναν μακροχρόνιο στρατιωτικό ελιγμό Steadfast Defender με την συμμετοχή χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων!

Οι ασκήσεις διεξάγονται στην Ευρώπη , αφού, όπως προκύπτει από τις κατευθυντήριες γραμμές που εξέδωσε η ανώτατη διοίκηση του ΝΑΤΟ, στον Παλαιό Κόσμο βρίσκονται εκείνα τα κράτη που φοβούνται μια «ρωσική επίθεση».

Όλα αυτά, ενώ ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας του ΝΑΤΟ , ο υποναύαρχος Ρομπ Μπάουερ , εξήγησε στον Τύπο πώς ακριβώς να προετοιμαστεί για πόλεμο με την Ρωσία και διεξάγονται συνεχώς επιθέσεις κατά Ρώσων αμάχων στο Ντονέτσκ και όχι μόνο!

(…)

Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ δύσκολο να το συνηθίσουμε, παρά τις διαχρονικές επιθέσεις εναντίον του λαού μας. Και επομένως, στην πραγματικότητα, οι δηλώσεις των στρατιωτικών του ΝΑΤΟ μας λένε πολλά.

Αν αγνοήσουμε τα σπασμωδικά στατιστικά για το ποιος, σε τι ποσότητα και πώς συμμετέχει στις ασκήσεις του ΝΑΤΟ και κοιτάξουμε επίσης τις ημερομηνίες (οι τρέχουσες ασκήσεις είναι οι μεγαλύτερες των τελευταίων σαράντα ετών), τότε ένα από τα συμπεράσματα προκύπτει αμέσως. Αυτοί οι «ακλόνητοι υπερασπιστές» θα κάνουν ασκήσεις σχετικά με το όχι πώς θα αποκρούσουν την περιβόητη «ρωσική επίθεση», αλλά πώς να προετοιμάσουν την Ευρώπη και ολόκληρη την δυτική κοινωνία τους, η οποία έχει οδηγηθεί στην παρακμή, για γενική κινητοποίηση και στρατιωτικό νόμο.

Ο ίδιος υποναύαρχος Rob Bauer είπε ότι «θα χρειαστείτε νερό, ένα ραδιόφωνο με μπαταρία και έναν φακό για να επιβιώσετε τις πρώτες 36 ώρες».

(…)

Φυσικά, γνωρίζουμε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της επόμενης «μάχης των λαών» με στόχο την συντριβή είτε της Ρωσικής Αυτοκρατορίας , είτε της ΕΣΣΔ , είτε του σημερινού «ρωσικού αυταρχισμού».

(…)

Το Bloomberg γενικά δήλωσε σε ένα συντακτικό σχόλιο ότι «ο κόσμος χρειάζεται την ήττα της Ρωσίας».

Αυτό είναι το υπόβαθρο του τρέχοντος σταδίου της στρατιωτικής εκστρατείας εναντίον μας.

Έχοντας υποστεί ήττα στον πόλεμο αντιπροσώπων της Ουκρανίας και συνειδητοποιώντας αυτό, οι στρατηγοί του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να προετοιμαστούν για ένα νέο στάδιο. Ναι, πρώτα υπάρχουν ασκήσεις. Ναι, αρχικά κάπου στην Ευρώπη. Αλλά ως εχθρός τους κατονομάζεται άμεσα και ανοιχτά η Ρωσία. Η χώρα μας και το κράτος μας.

(…)

Δεν είχαμε άλλη επιλογή, ούτε πριν από δύο χρόνια, όταν αρνήθηκαν να ακούσουν τις ανησυχίες μας ως «απαράδεκτες», ούτε σήμερα, όταν τοποθετούν τα όπλα τους στο κατώφλι μας και μας χτυπούν την πόρτα με μια σιδερογροθιά.

Δεν έχουμε ερωτήσεις ή αμφιβολίες για την ανάγκη απάντησης σε αυτήν την πρόκληση. Υπάρχει μια προειδοποίηση – σε αυτούς, και είναι η μόνη.

Αρκεί να κοιτάξουμε τον ιστορικό καμβά των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης για να καταλάβουμε: οι νίκες μας επί πραγματικών (και όχι εφευρεμένων) επιτιθέμενων είναι μια μαθηματικά μετρήσιμη αξία!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί