Ρώσοι: Αυτός θα αντικαταστήσει τον Ζελένσκι

Τι μεταδίδεται...

 Ο καταλληλότερος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι στην Ουάσιγκτον θεωρείται ο πρώην αρχιστράτηγος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Βαλέρι Ζαλούζνι, ανέφερε το γραφείο Τύπου του ρωσικού SVR, σύμφωνα με το Ria Novosti!

Το γραφείο Τύπου της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρει ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών, η Ουάσιγκτον και οι δορυφόροι της είναι ικανοποιημένοι με την κατάσταση, κατά την οποία η νομιμότητα του Βλαντιμίρ Ζελένσκι εξαρτάται πλήρως από την δυτική υποστήριξη», διευκρίνισε η ειδική υπηρεσία.

Όπως αναφέρεται, ο Ζελένσκι δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από την ευθύνη για την εξάπλωση ενός «πολέμου μεγάλης κλίμακας» στην Ευρώπη και «οι δυτικοί αφέντες του» θα τον θυσιάσουν εύκολα όταν η Ρωσία εδραιώσει τις επιτυχίες της στο πεδίο της μάχης.

«Σε τέτοιες συνθήκες, οι υστερικές δηλώσεις του Ζελένσκι για την πρόθεσή του να «γονατίσει τνη Ρωσία» ακούγονται ιδιαίτερα κωμικές, συνεχίζει το ρεπορτάζ! Περιπλανώμενος στις δυτικές πρωτεύουσες, ο αυτοαποκαλούμενος «πρόεδρος», υπογραμμίζουν οι Ρώσοι, προσπαθεί να δημιουργήσει την εντύπωση έντονης δραστηριότητας για να δικαιολογήσει την εξουσία του. Ωστόσο, γίνεται όλο και πιο προφανές «ότι ο Λευκός Οίκος θα κλείσει σύντομα το σχέδιο Zelensky», ανέφερε το SVR. Τον Μάιο, ο Ζελένσκι διόρισε τον Ζαλούζνι πρεσβευτή της Ουκρανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-Consolidated News Photos POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί