Όπως μεταδίδεται, πάνω από 60 ειδικοί από την Ρωσία και την Κίνα θα συμμετάσχουν σε ένα διήμερο συνέδριο που θα φιλοξενηθεί από την Διεθνή Λέσχη Συζήτησης Valdai και το Κέντρο Ρωσικών Σπουδών στο Normal University της Ανατολικής Κίνας.
Η εκδήλωση με τίτλο «Space of Joint Development: Global and Eurasian Dimensions» ξεκινά στην Σαγκάη στις 31 Μαρτίου, σύμφωνα με το TASS.
Το συνέδριο θα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές συνεδρίες, και συγκεκριμένα «Ρωσία και Κίνα: στρατηγική εταιρική σχέση σε έναν πολυπολικό κόσμο», «Παγκόσμιες και περιφερειακές προκλήσεις για την Ευρασία», «Υποσχόμενοι τομείς διμερούς συνεργασίας: έργα μεγάλης κλίμακας στην Ευρασία, τεχνητή νοημοσύνη και νέοι μηχανισμοί πληρωμών» και «Το μέλλον των διεθνών θεσμών και του διεθνούς δικαίου».
Απευθυνόμενος στη συνεδρίαση της ολομέλειας της Λέσχης Valdai στο Σότσι τον Νοέμβριο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η Ρωσία και η Κίνα έφτασαν σε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνεργασίας και φιλίας.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Ιστορική παρουσία Τραμπ στη συνεδρίαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για το «δίκαιο του εδάφους»
- Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία στο Νότιο Αιγαίο: Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων
- Σύμβουλος Πούτιν: «Έρχονται ενεργειακά lockdown στην Ε.Ε.» – Τι μέτρα προτείνουν
- ERMINIO: Κλειστά τα σχολεία σήμερα στον Δήμο Αγιάς στη Λάρισα
- Φυλάκιση έως 11 έτη στους 3 Τούρκους για τους πυροβολισμούς κατά στελέχους της ΕΥΠ στους Ταγαράδες
- Διάγγελμα θα απευθύνει ο Αυστραλός πρωθυπουργός σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράν
- Έρευνα – σοκ συνδέει χημική ουσία με εκατομμύρια πρόωρες γεννήσεις και χιλιάδες θανάτους νεογέννητων
- Όταν ζητάς από ανθρωποειδές ρομπότ να λυγίσει…τα γόνατά του! ΒΙΝΤΕΟ
- Μαγνήτισε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της άσπρο φόρεμα η Μελάνια Τραμπ, vid
- Αφήνει στην μοίρα τους τα Στενά του Ορμούζ ο Τραμπ; Η παγκόσμια αγωνία κορυφώνεται









