Πηγές της συριακής αντιπολίτευσης ανέφεραν ότι ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν σήμερα θέσεις των ανταρτών στα βορειοδυτικά της Συρίας.
Επρόκειτο για τους πιο εκτεταμένους βομβαρδισμούς από την επίτευξη της ειρηνευτικής συμφωνίας Τουρκίας-Ρωσίας που τερμάτισε τις πολεμικές συγκρούσεις μεγάλης κλίμακας, πριν από έξι μήνες.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα μαχητικά έπληξαν τα δυτικά προάστια της πόλης Ιντλίμπ, ενώ πυρά βαρέως πυροβολικού έπληξαν την ορεινή περιοχή Τζάμπαλ αλ-Ζαουίγια στα νότια του Ιντλίμπ, από θέσεις πυροβολικού του συριακού στρατού, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
(ΦΩΤΟ:Unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η χαριστική «βολή» στην ελληνική κτηνοτροφία! Αριθμοί που σοκάρουν, θυμίζουν μέρες covid
- Έλεγχοι και πρόστιμα για κάπνισμα και αλκοόλ σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Χολτ ΜακΚάλανι θα υποδυθεί τον Άτλαντα στην τρίτη σεζόν της σειράς «Percy Jackson and the Olympians»
- Τραγωδία στην Πολωνία: Δύο εργάτες νεκροί από έκρηξη μεθανίου σε ανθρακωρυχείο
- Viral ο πανηγυρισμός ποδοσφαιριστή: Η τούμπα πήγε πολύ στραβά! vid
- Συνάντηση Κ. Γκίλφοϊλ – Στ. Παπασταύρου: “Η ενέργεια βρίσκεται στον πυρήνα της σχέσης ΗΠΑ – Ελλάδας”
- Τα χτυπήματα των ΗΠΑ κατά των «ναρκωτρομοκρατών» στον Ειρηνικό συνεχίζονται, vid
- «Τους οδηγεί στο σκότος» – Η αναφορά του Πούτιν στο σατανισμό (video)
- «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»: Παράταση για την υποβολή δικαιολογητικών έως 31 Ιανουαρίου 2026
- Γιορτές στα μπλόκα θα κάνουν οι αγρότες και της Δυτ. Μακεδονίας









