Η Νατάλια Λιτόβκο 43 ετών, ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της είχαν εμπνευστεί από την έκκληση του ηγέτη του Κρεμλίνου στην ομιλία του για την κατάσταση του έθνους να εκπληρώσουν το πατριωτικό τους καθήκον και να τεκνοποιήσουν.
Είπε στους τηλεθεατές της Rossiya 24 σε ζωντανή τηλεόραση για την αποστολή της να αυξήσει το μέγεθος της οικογένειάς της. Η πιστή στον Πούτιν παρουσιάστρια έχει ήδη δύο παιδιά, θέλει να συνεισφέρει όμως κι άλλο στην ενίσχυση του πληθυσμού της χώρας.
Μιλώντας για το εθνικό πλάνο «Οικογένεια», ανακοίνωσε χαμογελαστή η Λιτόβκα «ο σύζυγός μου μόλις μου έστειλε μήνυμα να μου πει ότι θα κάνουμε τρίτο παιδί». Ο συμπαρουσιαστής της -προφανώς αιφνιδιασμένος- είπε στους τηλεθεατές: «Λοιπόν, θα σας πούμε γι’αυτό αργότερα».
Ο Πούτιν μιλάει συχνά για την πτώση του ποσοστού γεννήσεων και σπάνια χάνει την ευκαιρία να καλέσει τις γυναίκες να κάνουν περισσότερα μωρά. Πρόσφατα έκανε διάλεξη στους εργαζόμενους σε ένα εργοστάσιο πυραύλων σχετικά με την ανάγκη να κάνουν περισσότερα από δύο παιδιά.
«Χρειάζεται συνεχής δουλειά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των οικογενειών με παιδιά και την υποστήριξη του ποσοστού γεννήσεων. Είναι η θρησκεία μας και οι ηθικές μας αξίες που είναι στο προσκήνιο εδώ. Οι μεγάλες οικογένειες πρέπει να γίνουν ο κανόνας. Στα επόμενα έξι χρόνια, πρέπει να επιτύχουμε βιώσιμο ποσοστό γεννήσεων».
Newsbomb – απεμπε-EPA-Sputnik pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα σημαντική εξέλιξη σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ στις ΗΠΑ
- Χ. Δούκας: Δημόσιες διαβουλεύσεις για την “Ανοιχτή Γειτονιά των 15 λεπτών”
- Ο Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή
- Χωρίς τέλος οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη – 32 άτομα αποβιβάστηκαν στα νότια παράλια
- Το ρωσικό λιμάνι Πριμόρσκ ξανάρχισε μερικώς την φόρτωση πετρελαίου
- Νέος ΚΟΚ: Πάνω από 14.000 έλεγχοι της Τροχαίας στην Αττική το τριήμερο 12 έως 15 Σεπτεμβρίου
- Λόγια από την Φινλανδία αμφισβητούν το αφήγημα του ΝΑΤΟ που οδηγεί την Ευρώπη σε πόλεμο
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη
- Κικίλιας για μεταναστευτικό: «Καθημερινή μάχη των λιμενικών στα θαλάσσια σύνορά μας»
Κύρια Θέματα

















