Η διαδικασία αποδολαριοποίησης σε όλο τον κόσμο έχει ξεκινήσει και δεν μπορεί να σταματήσει, διαμηνύουν Ρώσοι αξιωματούχοι!
Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin είπε ότι μεταξύ αυτών είναι το γεγονός ότι το νόμισμα δεν υποστηρίζεται από πραγματικά αγαθά και πόρους και χρησιμοποιείται ως όργανο πολιτικού αγώνα.
«Παράνομες κυρώσεις: περιορισμοί στις πληρωμές, κλοπή αποθεμάτων χρυσού και συναλλάγματος – όλα αυτά δεν προσθέτουν εμπιστοσύνη στα άλλα κράτη ότι τα χρήματά τους θα είναι ασφαλή», είπε ο Βολοντίν.
Οι παραπάνω δηλώσεις συνοδεύτηκαν και από στοιχεία τα οποία καθιστούν το ρωσικό ρούβλι το νόμισμα με την μεγαλύτερη άνοδο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ το 2022.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στην Ινδονησία: Νεκρό 13χρονο αγόρι που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του – Κροκόδειλος το έσυρε στο ποτάμι, vid
- ΑΑΔΕ: Το TEK Αττικής ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων – Αύξηση 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα σε 1 χρόνο
- Έκκληση του προέδρου του Λιβάνου Αούν για διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ: “Να μη γίνει το νότιο τμήμα της χώρας νέα Γάζα”
- ManpowerGroup: Δυσκολία εύρεσης εργαζομένων με εξειδικευμένες δεξιότητες
- Μεσολόγγι – Ο Σ. Φάμελλος για την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Ανοίγει αύριο Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα του fuel pass στη βενζίνη
- Τώρα ξέρετε πώς ακούγεται η καμήλα! ΒΙΝΤΕΟ
- Ιράν: Απαγχόνισε δύο άνδρες που είχαν καταδικαστεί για σχέσεις με το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς: «Το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας είναι πλέον θεσμός»
- Φωτεινή Αραμπατζή: Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής









