Πανικό έχει προκαλέσει ειδικά στις ΗΠΑ το γεγονός πως ο νέος ρωσικός υπερηχητικός βαλλιστικός πύραυλος μεσαίου βεληνεκούς Oreshnik μπορεί να «χτυπήσει» μέσα στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών (ΕΔΩ και ΕΔΩ)!
Ο κόσμος έμαθε ακριβώς τι είδους απάντηση θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή η κλιμάκωση.
Η αντίδραση στο Διαδίκτυο ήταν αξιοσημείωτη, καθώς πολλοί δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με τον Λευκό Οίκο να προσπαθεί προφανώς να πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Η Ρωσία πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη. Δεν θα επιτρέψουν να διαμελιστεί η χώρα τους όπως διαλύθηκε η Οθωμανική αυτοκρατορία. Δεν νομίζω ότι εμπιστεύονται την Δύση», προειδοποίησε ένας χρήστης, σύμφωνα με το ρωσικό Sputnik, το οποίο παράθεσε αυτά τα σχόλια.
«Ρωσία, σε παρακαλώ, κάνε υπομονή για δύο ακόμη μήνες, μην τσιμπήσεις το δόλωμα, περίμενε τον Τραμπ, όχι στην αμερικανική υποστήριξή της Ουκρανίας, σίγουρα θα συνθηκολογήσουν», σημείωσε ένας άλλος!
Διαβάστε άλλα μηνύματα:
- «Τρομακτικό να το σκέφτεσαι. Αυτό είναι που ο Μπάιντεν θέλει να συμβεί τόσο πολύ»
- «Αυτές οι προδιαγραφές είναι ο ακριβής λόγος που χρειαζόμαστε αποκλιμάκωση με την Ρωσία. Πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο σημείο όπου η πυρηνική επιλογή βρίσκεται στο τραπέζι, και όταν συμβεί αυτό, ο κόσμος απέχει 25-30 λεπτά από την ολική καταστροφή μόλις ξεκινήσει η διαδικασία. Δεν αξίζει τον κόπο για κάποια χωράφια στην ανατολική Ουκρανία».
- «Η ταχύτητα αυτών των πυραύλων δεν είναι απλώς ένα μέτρο της απόστασης που διανύθηκε, αλλά μια έντονη υπενθύμιση του πόσο κοντά είμαστε σε πιθανή παγκόσμια σύγκρουση. Είναι μια κλήση αφύπνισης για διπλωματία έναντι της κυριαρχίας».
- «Τρομακτικό πράγμα! Είναι τρελό πόσο άσχημα θέλει αυτή η κυβέρνηση να προσκολληθεί στην εξουσία. Μας πάνε στον πόλεμο για να το κάνουν αυτό. Προτιμούν να κάψουν τον κόσμο παρά να εγκαταλείψουν την εξουσία».
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AFP POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπάνιο εύρημα: Ρωμαϊκό κράνος από τον Α’ Καρχηδονιακό Πόλεμο βρέθηκε σε θάλασσα ανοιχτά της Σικελίας
- Ρωσικό ΥΠΑΜ: Δεν σχεδιάζαμε να πλήξουμε στόχος στην Πολωνία
- Τυχαίο γεγονός;; Ισχυρές εκρήξεις στα προάστια της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, vid
- Τα «ψιλά γράμματα» των «κοινωνικών κατοικιών»: «Θα μένουν για πάντα στην κυριότητα του κράτους»!
- H Τζένιφερ Άνιστον για τη Ρις Γουίδερσπουν: «Είναι το στήριγμά μου»
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ για Πολωνία: «Επικίνδυνη η συμπεριφορά της Ρωσίας»
- ΔΥΠΑ: Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα του 2025 των εργαζομένων σε τουρισμό και εστίαση
- Πιερρακάκης για χρέος και ελλείμματα: «Οι κανόνες της Ευρώπης έχουν πλέον αλλάξει»
- Θεσσαλονίκη: «Πρεμιέρα» για την πρώτη απογευματινή λαϊκή αγορά – Σύντομα και δεύτερη
- Δούκας: «Το Final-4 της Αθήνας το 2026 θα είναι το πιο πετυχήμενο των τελευταίων ετών»
Κύρια Θέματα

















