η υγεία του οποιού έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της απεργίας πείνας που πραγματοποιεί.
“Κάθε επιθετική ενέργεια από συμμετέχοντες σε δημόσιες συναθροίσεις που δεν έχουν λάβει άδεια, ειδικά απόπειρες πρόκλησης συγκρούσεων με τους αξιωματούχους επιβολής του νόμου, θα θεωρείται απειλή προς τη δημόσια ασφάλεια και θα καταστέλλεται άμεσα”, ανέφερε το υπουργείο.
“Το Ρωσικό Υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων καλεί τους πολίτες να μη συμμετάσχουν σε μη εγκεκριμένες διαδηλώσεις και να βγουν στις πλατείες και στους δρόμους που οι διοργανωτές έχουν ορίσει ως τόπους διαδηλώσεων για την ημέρα της διοργάνωσής τους. Ο κίνδυνος μόλυνσης με τον κορονοϊό αυξάνεται με τις μαζικές συναθροίσεις”, προστίθεται στην ανακοίνωση.
“Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου δεν θα επιτρέψουν αποσταθεροποίηση και θα εφαρμόσυν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διατήρηση της τάξης στις περιοχές όλης της χώρας”, σημειώνεται.
Το υπουργείο διαβεβαίωσε ότι όλοι οι παραβάτες θα συλλαμβάνονται και θα θεωρούνται υπεύθυνοι.
Επιπλέον, το υπουργείο κάλεσε τους Ρώσους να ζητήσουν από ανήλικους συγγενείς τους να μην πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυξήθηκε τον Αύγουστο η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας
- Ένα σατιρικό ( ; ) ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει σε τι κατάσταση έχουν φτάσει οι ΗΠΑ
- Πέθανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, είδωλο του Χόλιγουντ
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονία
- Το γλέντι της Εθνικής στον Φέρρη – Το αυτοσχέδιο τραγούδι και οι χοροί! vid
- Φάμελλος: Ζητούμε τον τερματισμό της επιχείρησης κατάληψης της Γάζας
- Την «αντί-Eurovision» φέρνουν οι Ρώσοι: «Κάποιοι θέλουν να ψηφίζουν άνδρες με γυναικεία φορέματα»
- Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση