Ρολόι ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ: Για πρώτη φορά 90” από την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, λένε!!!! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό ισχυρίζονται...

Το ρολόι της πυρηνικής αποκάλυψης «DoomsdayClock» χτυπά από το 1947 στο Chicago και για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτίμησε ότι απέχουμε μόλις 90” από κάτι καταστροφικό!!!

«Η ανθρωπότητα δεν βρισκόταν ποτέ τόσο κοντά σε ένα παγκόσμιο κατακλυσμιαίο γεγονός», επισημαίνει η ομάδα των επιστημόνων που διαχειρίζεται το «Ρολόι της Αποκάλυψης», το οποίο δεν μετρά τον χρόνο αλλά το τέλος του κόσμου.

Επομένως κάτι τρομερό ετοιμάζεται!!!

Ειδικότερα, το Bulletin of Atomic Scientists, που από το 1947 έχει αναλάβει αυτό το «συμβολικό» έργο, αποκάλυψε σήμερα, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσινγκτον, τη νέα «ώρα» που δείχνει το ρολόι, το οποίο μετρά πόσο κοντά βρίσκεται η ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια καταστροφή.

Οι δείκτες προχώρησαν κατά 10 δευτερόλεπτα και πλέον απομένουν μόλις 90 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα, την ώρα που όλοι εύχονται να μη σημάνει ποτέ.

Από το 2020, το ρολόι έδειχνε 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα. Οι δείκτες τώρα κινήθηκαν ακόμη περισσότερο προς τα εμπρός, «κοντύτερα στα μεσάνυχτα από ποτέ άλλοτε», ανέφεραν οι επιστήμονες, κάνοντας λόγο για «τους εντεινόμενους κινδύνους από τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά όχι μόνο».

photo freepik

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί