Η Αυστρία δεν έχει την πολυτέλεια να απαγορεύσει τις εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου ως μέρος των κυρώσεων στη Μόσχα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Magnus Brunner.
Πολλά δυτικά κράτη, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ΕΕ, έχουν επιβάλει οικονομικούς περιορισμούς στη Ρωσία ως απάντηση στη στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία.
Ο Μπρούνερ είπε στο CNN την Παρασκευή ότι η χώρα του υποστηρίζει «όλες τις κυρώσεις» στη Μόσχα, αλλά «όχι το εμπάργκο φυσικού αερίου.
«Από τη στιγμή που μια κύρωση χτυπήσει τον εαυτό σου περισσότερο από εκείνον (σ.σ. Ρωσία) που στοχεύει η κύρωση, νομίζω ότι δεν έχει πολύ χρησιμότητα», είπε.
Πρόσθεσε ότι οι αυστριακές βιομηχανίες εξαρτώνται τόσο από το ρωσικό αέριο που «δεν έχουν άλλη επιλογή».
(ΦΩΤΟ:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Viral BINTEO: Δείτε την αντίδραση της γάτας όταν αρκούδες πλησιάζουν την πόρτα σπιτιού!
- Ακόμα μία τρομοκρατική επίθεση απέτρεψε η ρωσική FSB
- Η απίστευτη ατάκα του Τραμπ για τους…αποτυχημένους! vid
- Επικοινώνησαν ξανά μετά από καιρό Μασκ και Τραμπ;
- Η επόμενη μέρα του ελληνικού βαμβακιού – Ποιότητα, εξωστρέφεια και βιωσιμότητα για έναν στρατηγικό κλάδο
- Επίθεση με drones στο λιμάνι Σαλάλα του Ομάν
- ΒΙΝΤΕΟ: Οι κάτοικοι του Νότινγκ Χιλ προσλαμβάνουν σεκιούριτι…για να ελέγξουν τους ινφλουένσερς!
- Τραμπ: Σειρά έχει η Κούβα – Vid
- Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο – Τι προβλέπει
- Αλ. Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας – Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαφθορά









