Ρίγη συγκίνησης: Ο Μιχαΐλοβιτς δίνει μάχη με τη λευχαιμία και οι παίκτες της Μπολόνια τον αποθέωσαν στο νοσοκομείο!

Ο 53χρονος προπονητής εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο απ’ τα τέλη Μαρτίου, προκειμένου να ξεκινήσει νέο κύκλο χημειοθεραπειών, στη δεύτερη «μάχη» του με τη λευχαιμία.

Σε μία υπέροχη κίνηση προέβησαν ξανά οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπολόνια, καθώς λίγο μετά τη μεγάλη νίκη τους επί της Ίντερ (και με ανατροπή) συγκεντρώθηκαν έξω απ’ το νοσοκομείο “Sant’Orsola” της ιταλικής πόλης και πανηγύρισαν μαζί με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς το πιο σπουδαίο «τρίποντό» τους μέσα στη σεζόν.

Ο 53χρονος προπονητής εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο απ’ τα τέλη Μαρτίου, προκειμένου να ξεκινήσει νέο κύκλο χημειοθεραπειών, στη δεύτερη «μάχη» του με τη λευχαιμία. Οι παίκτες του, ωστόσο, δεν τον… ξέχασαν και μετά τη νίκη επί των «νερατζούρι» συγκεντρώθηκαν κάτω απ’ το παράθυρο του δωματίου που διαμένει ο Σέρβος κι άρχισαν να του τραγουδούν συνθήματα της Μπολόνια, αφιερώνοντάς του το «τρίποντο» επί της Ίντερ.

Ο Μιχαΐλοβιτς βγήκε κάποια στιγμή στο παράθυρο του για να τους χαιρετίσει και να… συμμετάσχει κι αυτός σ’ αυτή τη μικρή «γιορτή» που του είχαν ετοιμάσει οι ποδοσφαιριστές του…

(eleftherostypos. gr / photo: video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί