Ρεσιτάλ Μεντβέντεφ: «Ηλικιωμένη πόρνη των ΗΠΑ η Ευρώπη»

«Ο Μακρόν έπαθε ζημιά από την κοκαΐνη του Ζελένσκι».

Ο πάντα θερμόαιμος αλλά και ετοιμόλογος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, «ξαναχτύπησε» στο Twitter απαντώντας στις κατηγορίες της γαλλικής ηγεσίας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Κάποιος που αυτοαποκαλείται πρόεδρος της Γαλλίας είπε ότι η Ρωσία είχε ήδη χάσει γεωπολιτικά και μεταμορφωνόταν σε υποτελή των άλλων χωρών.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας προφανώς έπαθε ζημιά από τις συναναστροφές με τον τζάνκι του Κιέβου.

Εισέπνευσε πάρα πολύ από τον ζεστό αέρα του Παρισιού αναμεμειγμένο με απόβλητα ουκρανικής κοκαΐνης, που εξέπεμπε ο καλεσμένος του.

Γεωπολιτική ήττα;;;


Ήταν πίσω στο 2022 που το ΝΑΤΟ μας έδιωχνε νωχελικά όταν το θέμα αφορούσε τις εγγυήσεις ασφαλείας. “Αφήστε μας ήσυχους, δεν υπάρχει χρόνος για σας” Και τώρα, όλα τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ πάνε για ύπνο το βράδυ και ξυπνούν το πρωί σκεπτόμενοι τη Ρωσία.

Επιπλέον, μερικοί από τους ιδιαίτερα δειλούς και που υποφέρουν από πόνους-φαντάσματα, όπως η προσωρινά κατεχόμενη Πολωνία και οι επαρχίες της Βαλτικής μας, έχουν λερωθεί καλά.
Έτσι, αν πράγματι υπήρξε μια απώλεια, αυτή είναι αυτή της πρωτόγονης πολιτικής του ΝΑΤΟ, με τη βασική φιλοδοξία να παίξει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον 21ο αιώνα.

Μιλώντας για υποτελή εξάρτηση… Κοίτα ποιος μιλάει! Ευρώπη, η καλλονή, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, έχει μετατραπεί σε μια ηλικιωμένη πόρνη που ικανοποιεί ιδιαίτερα πλήρως όλες τις πιο διεστραμμένες ιδιοτροπίες των Αμερικανών. Και στην πορεία, πλήττει την οικονομία της και τους απλούς Ευρωπαίους με μαζοχιστικό πόθο.

(απεμπε-EPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί