ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ! Επιθέσεις ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ κατά ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ σε όλη την Δύση – Kλίμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟY ΠΟΛΕΜΟY, vid

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

Έχει ξεκινήσει κυνήγι Ρώσων σε όλον τον δυτικό κόσμο με πρωτοφανείς εικόνες, οι οποίες δείχνουν πως ακόμα και να βρεθεί λύση για την Ουκρανία, το γυαλί έχει ραγίσει με ευθύνη των διεθνιστών και δεν ξανακολλά!

Δυστυχώς στο πλευρό της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων έχει ταχθεί ξεκάθαρα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία η Ρωσία συγκαταλέγει στα εχθρικά κράτη.

Ξεκίνησαν άγριες επιθέσεις κατά ρωσικών πρεσβειών ανά τον κόσμο, οι οποίες παραπέμπουν σε εκείνες που αποσταθεροποιούν χώρες και σπέρνουν χάος!

Η Μόσχα επιβεβαίωσε περιστατικό που έλαβε χώρα την νύχτα στην Γαλλία, με βίντεο που δείχνει βόμβα μολότοφ να χτυπάει σε φράχτη της Ρωσικής Υπηρεσίας Συνεργασίας στο Παρίσι!

Στον Καναδά, το Ρωσικό Κοινοτικό Κέντρο στο κέντρο στο Βανκούβερ έχει βανδαλιστεί από κουκουλοφόρους υπέρ της Ουκρανίας.

Βάνδαλοι πέταξαν μπλε και κίτρινη μπογιά –τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας– στην πόρτα, αναγκάζοντας το κτίριο να αποκλειστεί καθώς γίνονταν προσπάθειες για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Τέλος, επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα, στην ρωσική πρεσβεία στο Δουβλίνο. Ένα μεγάλο φορτηγό έπεσε στην είσοδο της πρεσβείας, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός άνδρα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί λόγω του περιστατικού.

Ένα βίντεο δείχνει το φορτηγό με ένα μεγάλο ρυμουλκούμενο να πέφτει με όπισθεν πάνω στην πύλη και να την ανοίγει, καθώς ένας μικρός αριθμός διαδηλωτών βρίσκεται στο σημείο.

Εκείνη την στιγμή, κάποιοι ακούγεται να φωνάζουν “μπράβο”, σύμφωνα με τους irishtimes.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί