Ραγδαίες εξελίξεις με Ρωσία και Κίνα!!!! Χαμός και στον Ειρηνικό – ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα Πούτιν στον Σοϊγκού μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κινέζου ΥΠΕΘΑ στην Μόσχα...

«Τρόμο» στην Δύση έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο Κινέζος υπουργός Άμυνας Λι Σανγκφού επισκέφτηκε την Μόσχα, όπου συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο, σε μια αιφνιδιαστική συνάντηση!!!

Οι δύο χώρες αποφάσισαν να ενισχύσουν την στρατιωτική τους συμμαχία ιδιαιτέρως στην περιοχή του Ειρηνικού! Μάλιστα ανακοίνωσαν πως θα ασχοληθούν κα με την κορεατική χερσόνησο, κατηγορώντας τις ΗΠΑ πως προκάλεσαν ένταση στην περιοχή!!!

 «Έχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς, οι οποίοι ξεπερνούν τις στρατιωτικοπολιτικές συμμαχίες της εποχής του Ψυχρού Πολέμου» και είναι «πολύ σταθεροί», δήλωσε ο Κινέζος υπουργός με την ευκαιρία της συνάντησης, σύμφωνα με εικόνες και μετάφραση από τη ρωσική τηλεόραση.

Ο Λι Σανγκφού πρόσθεσε ότι οι σχέσεις μεταξύ Κίνας και Ρωσίας «έχουν ήδη εισέλθει σε μια νέα εποχή». «Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στο εξωτερικό από τότε που ανέλαβα τη θέση του Υπουργού Άμυνας. Επιλέξαμε συγκεκριμένα τη Ρωσία για να τονίσουμε την ιδιαίτερη φύση και την στρατηγική σημασία των διμερών μας σχέσεων», πρόσθεσε ο Λι.

Ο Πούτιν ήταν περιχαρής μετά από αυτή την συνάντηση!!!

Μάλιστα, διεμήνυσε στον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, πως πρέπει να έχει κατά νου πως οι ρωσικές δυνάμεις του Στόλου (και όχι μόνο) μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ για σύγκρουση!!!!

Δείτε το ρεπορτάζ:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί