• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πυροβόλησε και σκότωσε την 23χρονη σύντροφό του, λίγες ημέρες μετά την πρόταση γάμου

Πυροβόλησε και σκότωσε την 23χρονη σύντροφό του, λίγες ημέρες μετά την πρόταση γάμου

Ένα ρομαντικό ταξίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία: 28χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 23χρονη σύντροφό του, προτού στρέψει το όπλο σε εκείνον.

Η Άνα Φαντάζιου ήταν μία 23χρονη ασκούμενη γιατρός από τη Μολδαβία, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο. Αποτελεί μία ακόμα υπόθεση δολοφονίας γυναίκας από τον σύντροφό της, καθώς τη νεαρή γυναίκα την πυροβόληση ο ίδιος της ο αρραβωνιαστικός. Ο ίδιος, στη συνέχεια, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στη διάρκεια ταξιδιού που είχε κάνει ο σύντροφός της στη Μολδαβία, προκειμένου να γνωρίσει τους γονείς της.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα και αποφάσισαν να κάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι.

Σύμφωνα με την «Mirror», ο 28χρονος Ρόμαν Βλάζα πυροβόλησε την αρραβωνιστικά του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς το μέρος του. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε ιστορικό ζήλειας απέναντι στη σύντροφό του.

Ο πατέρας της 23χρονης ανέφερε ότι υπήρξε μια διαφωνία ανάμεσα στην οικογένειά της και στον 28χρονο άνδρα. Όπως είπε, βγήκε από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια, όταν ο νεαρός άνδρας τόν απείλησε με όπλο. Τότε, άκουσε δύο πυροβολισμούς και η αστυνομία βρήκε τα σώματά τους, πεσμένα στο πατώμα.

Φίλη της 23χρονης έκανε λόγο για μια «όμορφη σχέση». Όπως είπε η ίδια, οι δυο τους είχαν πάει προσφάτως στη Ρουμανία για διακοπές. «Στις διακοπές, τής ζήτησε να παντρευτούν» ανέφερε.

(sputniknews. gr / photo: eurokinissi)