Οι σφαίρες, όπως μετέδωσε το ABC 13 Houston, τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της, ενώ έσπασαν και τρία πλευρά της.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Χιούστον, εκτός από το 4χρονο παιδάκι, βρίσκονταν άλλα πέντε άτομα. Οι αστυνομικές αρχές του Χιούστον, στην επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν αν η επίθεση έγινε από ένα άτομα, ή από πολλά, ούτε και το κίνητρο.
Η οικογένεια της μικρής Arianna, σύμφωνα με το ABC 13 Houston, συμμετείχε συχνά σε πορείες και συγκεντρώσεις ζητώντας δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλοιντ και σε αυτές συμμετείχε και το 4χρονο παιδάκι. Ο πατέρας πάντως της μικρής, δήλωσε ότι έχει λόγους να πιστεύει ότι το σπίτι του στοχοποιήθηκε.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αργά το απόγευμα της Τρίτης, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ξεκίνησε έρευνα Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τον χρόνο απόκρισης του τμήματος στον πυροβολισμό. Ο πατέρας της Arianna είπε ότι η αστυνομία έφτασε στις 7 το πρωί, περισσότερες από τέσσερις ώρες μετά την ώρα του συμβάντος.
(thesstoday. gr / photo: video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Critics Choice Awards 2026: Η Τσέλσι Χάντλερ τίμησε την εμβληματική Νταϊάν Κίτον με το χαρακτηριστικό της στιλ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων – Σε «Red Code» πέντε Περιφέρειες
- Κυρανάκης: Το 2025 καταγράφηκε η μεγαλύτερη μείωση θανατηφόρων τροχαίων από κάθε άλλη χρονιά
- Η Ρωσία προειδοποιεί τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα
- Απίθανο βίντεο: Η Fatima από το Πακιστάν είναι η γυναίκα που κάνει τα περισσότερα split σε ένα λεπτό
- Είδηση που επιβεβαιώνει μία πικρή αλήθεια για ό,τι γράφεται στο διαδίκτυο! Τι συνέβη στη Γαλλία
- Παπασταύρου: «Κανείς δε θα χύσει δάκρυα για τον Μαδούρο εκτός από τους συμπαθούντες του καθεστώτος του…»
- ΠΑΣΟΚ για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν έχει μακροπρόθεσμο σχέδιο, απλώς κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους με τελεσίγραφα
- Όρμπαν για Βενεζουέλα: «Οι ΗΠΑ μπορούν να ελέγξουν το 50% των παγκόσμιων αποθεμάτων πετρελαίου»
- Ο Κων. Τασούλας συναντήθηκε με τη Μ. Δαμανάκη και συζήτησαν για το θαλάσσιο περιβάλλον









