Πυρηνικά: Αυτό που είπε ο Πούτιν στο οικονομικό φόρουμ βάζει σε προβληματισμό την Δύση

Τι δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης

Ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε στην ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF) την Παρασκευή και περιέγραψε προτεραιότητες οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής για το εγγύς μέλλον. Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες.

Ο Πούτν αναφέρθηκε και στα πυρηνικά!

Ο Πούτιν τόνισε ότι όλοι οι κανόνες για την χρήση πυρηνικών όπλων κατοχυρώνονται στο ρωσικό πυρηνικό δόγμα. Υπογράμμισε ότι τα πυρηνικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η Ρωσία είναι επί του παρόντος ικανή να πραγματοποιήσει πυρηνικές δοκιμές, αλλά για την ώρα δεν το βλέπει αναγκαίο.

Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός του ρωσικού κράτους δεν απέκλεισε μια αλλαγή στο πυρηνικό δόγμα, προκαλώντας προβληματισμό στην Δύση.

“Αυτό το δόγμα είναι ένα ζωντανό εργαλείο και παρακολουθούμε στενά τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας. Δεν αποκλείουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές”.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί