Βολές κατά του Μπάιντεν για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η αμερικανική οικονομία αλλά και για το ουκρανικό ζήτημα εκτόξευσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
«Μπορείς να πάρεις τους πέντε χειρότερους προέδρους στην αμερικανική ιστορία, να τους συγκεντρώσεις και δεν θα κάνουν τόσο κακό όσο ο Τζο Μπάιντεν σε μόλις 15 μήνες. Σε ένα χρόνο, σκότωσε το αμερικανικό όνειρο», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συγκέντρωση στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.
«Οι πολίτες φοβούνται να περπατήσουν στον δρόμο για να πάνε να πάρουν λίγο ψωμί», σημείωσε σε άλλο σημείο κάνοντας νύξη στην επισιτιστική κρίση αλλά και στο χαμηλό αίσθημα ασφάλειας των Αμερικανών.
Αφού αναγνώρισε ότι ο Πούτιν είχε κάνει ένα «μεγάλο λάθος» επιτιθέμενος σε μια άλλη χώρα, ο Τραμπ είπε ότι η μαζική συσσώρευση των ρωσικών στρατευμάτων στα ουκρανικά σύνορα πριν από την εισβολή φαινόταν να είναι μια «μεγάλη διαπραγμάτευση».
«Αυτός είναι ένας κολασμένος τρόπος να διαπραγματευτείς, να βάλεις 200.000 στρατιώτες στα σύνορα».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid
- Το μήνυμα της Γκίλφοϊλ για την 25η Μαρτίου: Οι Έλληνες άνοιξαν το δρόμο προς την ανεξαρτησία
- Αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: «Χρόνια πολλά για την Ελληνική Επανάσταση σε έναν υποδειγματικό σύμμαχο»
- ΒΙΝΤΕΟ από την μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές γυναίκες μετά από έκρηξη σε σπίτι
- Οι όροι του Ιράν στις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου
- 25η Μαρτίου: Ουρές για λίγο μπακαλιάρο και γεμάτες ταβέρνες στη Θεσσαλονίκη – vid
- Ιταλία: Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε μπροστά στην είσοδο του σχολείου από 13χρονο μαθητή
- ΑΑΔΕ-ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
- Η Ρωσία απομακρύνει προσωπικό από πυρηνικό σταθμό στο Ιράν, που έγινε στόχος πλήγματος









