«ΨΕΥΤΕΣ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ»! Γερμανοί αποδοκιμάζουν την ΥΠΕΞ που οδηγεί την χώρα σε ΠΟΛΕΜΟ με την Ρωσία – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις και από πρώην συντρόφους της... Χαμός στην Bundesrepublik...

Ο πρώην «πράσινος» πολιτικός, Τόμας Κρινγκς εξήγησε του σε ανοιχτή επιστολή του στην Berliner Zeitung , γιατί δεν μπορούσε πλέον να είναι μέλος του κόμματος των πρώην ειρηνιστών «Πρασίνων» – «Bündnis 90/Die Grünen».

Η «πολιτική της ειρήνης» ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα του κόμματος. Ωστόσο, η πλειοψηφία του κόμματος τώρα «στηρίζεται μόνο σε στρατιωτικές λύσεις».

Αντί να ασκήσουν πίεση συνεννόησης για την ειρήνη, οι πρώην Πράσινοι, όπως γράφει, μπαίνουν μπροστά και διακόπτουν κάθε οικονομική σχέση με τη Ρωσία για να την «αποσταθεροποιήσουν οικονομικά». Θέλουν επίσης να ασκήσει πίεση στην Κίνα να συμμετάσχει στο οικονομικό μποϊκοτάζ κατά της Ρωσίας.

Ο Κρινγκς σημειώνει ότι οι Πράσινοι έχουν πλέον «μετατραπεί σε πολεμικό κόμμα» και ρωτά πού θα κατέληγε η πολιτική της κλιμάκωσης: «Θα στείλουμε drones σύντομα; Μαχητικά αεροσκάφη; Στρατιώτες;».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται στον απόηχο των δραματικών στιγμώβ που ζει η γερμανική Βουλή με βουλευτές να προειδοποιούν πως με την πολιτική που ακολουθείται κατά της Ρωσίας, η Γερμανία φέρνει στην Ευρώπη πυρηνικό πόλεμο με το Βερολίνο να ανήκει στις πόλεις που θα σβήσουν από τον χάρτη – ΕΔΩ!

Χαρακτηριστικό είναι πως μια ομάδα διαδηλωτών αποδοκίμασε έντονα την «πράσινη» υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Annalena Baerbock, κατά την διάρκεια ομιλίας της το Σάββατο, καθώς υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει όπλα στην Ουκρανία.

Περίπου 1.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν την Μπάερμποκ να μιλάει στη βόρεια γερμανική πόλη Άρενσμπουργκ. Την ίδια στιγμή, περίπου 150 παρευρισκόμενοι αποδοκίμασαν την υπουργό και χρησιμοποίησαν σφυρίχτρες, σειρήνες και μεγάφωνα όταν ήταν στη σκηνή, αποκαλώντας την ΨΕΥΤΡΑ και καλώντας της να «ξεκουμπιστεί», καθώς μέρος του γερμανικού λαού βλέπει σε τι όλεθρο οδηγεί την χώρα η πρώην ειρηνίστρια του κόμματος των «Πρασίνων».

φωτο dpa/Berliner Zeitung

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί