«Προσέχετε τι χορηγούν στα παιδιά σας. Πείτε στις μητέρες και τους γιατρούς να διπλοτσεκάρουν τι χορηγείται στα παιδιά», ήταν το μήνυμα μίας μητέρας στη Βραζιλία η οποία χρειάστηκε να περάσει έναν μικρό Γολγοθά λόγω της… (ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗΣ;;;;) απροσεξίας μίας νοσοκόμας.
Δύο μωρά από τη Βραζιλία κατέληξαν στο νοσοκομείο αφού μια νοσοκόμα μπέρδεψε τα φιαλίδια κάνοντάς τους ένεση με εμβόλιο Pfizer για τον κορωνοϊό!!!
Η γκάφα ολκής επιβεβαιώθηκε επίσημα την Κυριακή από τις τοπικές αρχές του δήμου Sorocaba της πολιτείας Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
Ένα κοριτσάκι 2 μηνών και ένα αγοράκι 4 μηνών έφτασαν σε δομή υγείας της περιοχής την περασμένη Τετάρτη για να κάνουν τα καθιερωμένα τους εμβόλια που τα προστατεύει από διφθερίτιδα, κοκκύτη, τέτανο, ηπατίτιδα Β και Hib.
Λίγη ώρα μετά από την χορήγηση των λάθος εμβολίων, τα παιδιά εκδήλωσαν συμπτώματα υψηλού πυρετού και εμετού.
Γρήγορα χρειάστηκε να διακομιστούν στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε το παρολίγον μοιραίο σφάλμα της νοσοκόμας που τα ανέλαβε.
Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως…μπέρδεψαν τα φιαλίδια των εμβολίων, γεγονός που έκανε έξαλλους τους γονείς των δύο βρεφών.
«Η ζωή μου ανατράπηκε μέσα σε μία στιγμή. Ξέρω ότι όλοι κάνουν λάθη, αλλά ένα τέτοιο λάθος είναι απαράδεκτο», είπε η μητέρα του κοριτσιού στο CNN Brazil για τη στιγμή που έμαθε τα νέα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα μωρά θα παραμείνουν για άγνωστο χρονικό διάστημα υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί θέλουν να δουν αν θα παρουσιάσουν κάποιο άλλο σύμπτωμα από το ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ εμβόλιο το οποίο έκαναν.
Πανικόβλητοι οι ιθύνοντες του νοσοκομείου επικοινώνησαν με τη Pfizer, η οποία συνέστησε να νοσηλευτούν τα παιδιά και να παρακολουθούνται συνεχώς για τις επόμενες 15 ημέρες.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Μακρόν απαντά στις δηλώσεις Τραμπ για τη σύζυγό του: «Άκομψες και χαμηλού επιπέδου»
- Όρμπαν σε ηγετίσκους της Ε.Ε.: «Αφήστε τον Πούτιν, μόνη μας ελπίδα είναι η ρωσική ενέργεια»
- Ηρωίδα υπάλληλος καταστήματος αφόπλισε με επιτυχία ληστή, vid
- Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 2 ετών σε δάσκαλο για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του
- Οι μέγιστες συγκεντρώσεις σκόνης που καταγράφηκαν χθες στην Κρήτη , έφτασαν τα 3826 μg/m3
- Ιράν: Οι δύο μεγαλύτερες χαλυβουργίες διέκοψαν τη λειτουργία τους έπειτα από πλήγματα
- Πετρέλαιο: Άνοδο άνω του 10% σημειώνει η τιμή του αμερικανικού αργού
- Ακάθεκτοι οι Ρώσοι: Αυτό αποφάσισαν για την Κούβα, vid
- Μακρόν σε Τραμπ: «Όταν είμαστε σοβαροί δεν λέμε κάθε μέρα το αντίθετο από αυτό που είπαμε την προηγουμένη»









