Στην Αμερική ετοιμάζεται μάλλον εμφύλιο! Η Δημοκρατική βουλευτής των διεθνιστών, Τζάκι Σπάιερ (Καλιφόρνια), ισχυρίστηκε ότι η απόφαση απαγόρευσης των εκτρώσεων από το Ανώτατο Δικαστήριο σημαίνει ότι οι υποστηρικτές υπέρ των αμβλώσεων πρέπει να “ΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΝ” (με τι ακριβώς;;;) επειδή«υπάρχει πόλεμος εκεί έξω».
«Αυτή είναι η μεγαλύτερη οπισθοδρόμηση των δικαιωμάτων των γυναικών στην ιστορία αυτής της χώρας (σ.σ. Από πότε είναι δικαίωμα η δολοφονία εμβρύων και μωρών και γιατί δεν αναγνωρίζεται το ίδιο δικαίωμα στα εμβόλια;;;). Δεν είχαμε δει ποτέ το Ανώτατο Δικαστήριο να αφαιρεί δικαιώματα από τους ανθρώπους», είπε η Σπάιερ στην εκπομπή «Hallie Jackson Reports» του MSNBC.
«Είναι ειρωνικό που χθες διεύρυναν τα δικαιώματα για τους κατόχους όπλων και σήμερα αφαιρούν τα δικαιώματα από τις γυναίκες να ελέγχουν το σώμα τους. Στην πραγματικότητα, επιβάλλουν κυβερνητικές εντολές εγκυμοσύνης σε αυτή τη χώρα. Δεν μπορεί να σταθεί. Θα το πάμε στις εκλογές του Νοεμβρίου», κατέληξε.
Τα πράγματα στις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο καυτά και στο βάθος αναφαίνεται επιστροφή Τραμπ! Θα το επιτρέψει αυτό να συμβεί ξανά το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Άρχισαν να εκλείπουν τα καύσιμα σε περιοχές της Αυστραλίας για το Σ/Κ του Καθολικού Πάσχα
- Στις 12.30 η κυβέρνηση ανακοινώνει ανασχηματισμό
- Xάκερς έκλεψαν τους κωδικούς ασφαλείας των μουσείων «Ουφίτσι» της Φλωρεντίας
- Ένας “έρωτας” γεννήθηκε! Το viral βίντεο του διαδικτύου με…κατσαρίδες σε στυλ Τιτανικός
- Φορτηγό πλοίο διέσχισε το Στενό του Ορμούζ με σήμα πλοήγησης «γαλλικής ιδιοκτησίας»
- Η νέα ψηφιακή εποχή στα ελληνικά σχολεία – Τι αποφασίστηκε
- Δάσκαλος μετατρέπει τον στατικό ηλεκτρισμό σε ένα αξέχαστο μάθημα! vid
- H Μέριλ Στριπ θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη νέα σειρά του Netflix
- Έφθασαν στη Βουλή οι δύο δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ζητείται η άρση ασυλίας 11 βουλευτών
- Η εξωπραγματική πάθηση που ταλαιπωρεί έφηβη στον Καναδά – Κι όμως, υπάρχει









