Προς εμφύλιο η Ευρώπη; Παρέμβαση «βόμβα» Ούγγρου ιστορικού

Τεράστιος κίνδυνος στον ορίζοντα

Η Δυτική Ευρώπη παρασύρεται προς έναν εμφύλιο πόλεμο που δημιούργησε η ίδια, καθώς η υποστήριξη της μαζικής μετανάστευσης από διεθνιστικές κυβερνήσεις συνεχίζει να τροφοδοτεί την ρητορική μίσους, ισχυρίστηκε ο Ούγγρος ιστορικός Lásló Bernát Veszprémy.

Μιλώντας στο  ειδησεογραφικό πρακτορείο Index  , ο Veszprémy προειδοποίησε ότι ο μουσουλμανικός φανατισμός και η αριστερή βία είναι παρούσες στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα ο αυξανόμενος αριθμός παράνομων μεταναστών υποκινεί επίσης τους δεξιούς ριζοσπάστες.

«Διαφορετικά κοινωνικά φαινόμενα βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ τους», τονίζει ο ιστορικός, ο οποίος βλέπει όλα αυτά να εκρήγνυνται σε μία εσωτερική ευρωπαϊκή σύγκρουση!!!

Ο Veszprémy, ο οποίος είναι επί του παρόντος ο αρχισυντάκτης του ειδησεογραφικού ιστότοπου Corvinák και συνεργάτης στο ειδησεογραφικό έντυπο Mandiner, πρόσθεσε ότι ο συνδυασμός μαζικής παράνομης μετανάστευσης, πολιτιστικής αποσύνθεσης και ακροδεξιάς αντιπολίτευσης είναι συνταγή καταστροφής.

«Πρέπει να φανεί ότι η ακροδεξιά τρομοκρατία, που τροφοδοτείται από την μαζική μετανάστευση, θα μπορούσε να ενισχυθεί στο μέλλον. Μπορεί να επιτεθούν σε Εβραίους και Μουσουλμάνους εξίσου. Ως απάντηση, οι ισλαμιστές, για παράδειγμα, θα χτυπήσουν με σκοπό την εκδίκηση. Η Δυτική και η Βόρεια Ευρώπη κινούνται με τρομακτικό ρυθμό προς έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο και δεν βλέπω κανένα σημείο υποχώρησης», συμπλήρωσε.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί