Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Fox News Digital, ένας πρώην συμμαθητής του αποθανόντος σκοπευτή των ράλι Τραμπ, Τόμας Κρουκς, περιέγραψε τον αποτυχημένο δολοφόνο ότι είχε πολιτικές απόψεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο πρώην συμμαθητής του , Vincent Taormina, εξήγησε ότι ο Crooks ήταν παθιασμένος με την πολιτική και δεν του άρεσε καμία από τις προεδρικές επιλογές στον αγώνα του 2016.
Ο Ταορμίνα είπε, “Λοιπόν, ανέφερα το γεγονός ότι είμαι ισπανόφωνος και είμαι υπέρ του Τραμπ και εκείνος [Ο Κρουκς] είπε, “Λοιπόν, είσαι ισπανόφωνος, οπότε δεν πρέπει να μισείς τον Τραμπ;” Και, είπα, «Όχι, είναι ένας σπουδαίος πρόεδρος». Και με αποκάλεσε ηλίθιο ή υπαινίχθηκε ότι ήμουν ηλίθιος».
Ο πρώην συμμαθητής του σκοπευτή συνέχισε περιγράφοντας τον Κρουκς ως «ξερόλα» όταν επρόκειτο για την πολιτική, εξηγώντας: «Μιλούσε με έναν τόνο που ήταν σαν να είμαι καλύτερος από σένα κατά κάποιο τρόπο. ”
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Ζελένσκι ζήτησε την αποπομπή των υπουργών Ενέργειας και Δικαιοσύνης
- Πλανήτης-τσίρκο: Ο Τραμπ… ψεκάζει τους τζιχαντιστές ηγέτες της Συρίας – Video
- Συνεχίζει τους… εράνους ο ΟΗΕ, δηλώνοντας πως του λείπει χρηματοδότηση
- Βατικανό: Ο Ιησούς δεν εμφανίστηκε σε λόφο σε μικρή πόλη στη Γαλλία
- Κοκκίνισε ο ουρανός στη Ρωσία, video
- Τουρκία: Βρέθηκε το μαύρο κουτί του μεταγωγικού στρατιωτικού αεροπλάνου που συνετρίβη
- Μετά τον χαμό με Τραμπ, μέχρι και ο Στάρμερ «άδειασε» δημόσια το BBC
- Στυγνό ψέμα Υπουργού: Ο πόλεμος στην Ουκρανία φταίει που φτωχοποιείται ο κόσμος, vid
- Τέλος εποχής: Κλείνει το Antico Caffè Greco, το ιστορικό καφέ της Ρώμης
- Τι ανακοίνωσαν Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης για καλώδιο και γεωτρήσεις









