Ο 43χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι ύποπτος πως προσπάθησε να σκοτώσει τον I.N. στις 8 Ιουλίου στο Zemun και σήμερα κατά την ακρόαση του στην Ανώτατη Εισαγγελία στο Βελιγράδι υπερασπίστηκε τον εαυτό του με τη σιωπή και χωρίς να απαντά σε ερωτήσεις.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (φόρεσε τη φανέλα της τη σεζόν 2005-06) και της Παρτιζάν συνελήφθη την Κυριακή έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες που τον αναζητούσαν και είναι ο βασικός ύποπτος ότι μπήκε στο αυτοκίνητο του I.Ν. και μετά από ένα σύντομο καυγά, τον μαχαίρωσε αρκετές φορές στο στομάχι και έπειτα έτρεξε με το αυτοκίνητο του και διέφυγε.
Η εισαγγελία πρότεινε στο δικαστήριο να διατάξει την κράτησή του, λόγω του κινδύνου να επηρεάσει τους μάρτυρες ή να επαναλάβει το έγκλημα με την απελευθέρωσή του.
Από Sputnik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο: Ροζ ομίχλη “τύλιξε” τη Βρετανία – Ποια είναι η αιτία, vid
- Το “αντίο” στον 3I/ATLAS: Έφτασε στην πιο κοντινή του απόσταση από τη Γη και μας αποχαιρέτισε
- «Bitter Christmas»: Το πρώτο teaser της νέας ισπανόφωνης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
- «Σύννεφα» στις σχέσεις Πολωνίας-Ουκρανίας; Τι εκτιμά ο Πολωνός πρόεδρος
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Σοκάρουν οι εικόνες από Ταϊπέι: Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο, τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025









