Πρώην μασόνος: Οι Ρώσοι θα επέμβουν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ για το Καλίνινγκραντ – Έρχεται ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, vid

Τι ειπώθηκε…

Ο πρώην Ελευθεροτέκτονας, Leo Lyon Zagami, μιλώντας στον δημοσιογράφο Alex Jones, δήλωσε για την κρίση που αναμένεται να γιγαντωθεί, δίνοντας έμφαση στην παρούσα διαμάχη για το Καλίνινγκραντ:

«Πρώτα απ’ όλα, όπως γνωρίζετε, αυτή η κρίση θα προκαλέσει μια τεράστια μετανάστευση απ’ την Αφρική για παράδειγμα λόγω των σιτηρών που δεν έρχονται πια απ’ την Ουκρανία.

Την ίδια στιγμή έχουμε φυσικά την κλιμάκωση τις τελευταίες κάνα δυο μέρες όσον αφορά το Καλίνινγκραντ. Το Καλίνινγκραντ είναι ένας μικρός θύλακας που βρισκόταν υπό τον έλεγχο πριν πολύ καιρό των Τευτόνων ιπποτών.

Βρίσκεται στη Βαλτική θάλασσα. Είναι Ρωσία αλλά περιβάλλεται από νατοϊκές χώρες, από την Λιθουανία και την Πολωνία. Και τώρα έχουν σταματήσει την εισαγωγή αγαθών από τη Ρωσία μέσω τρένου. Η κατάσταση αναγκάζει τη Ρωσία να παρέμβει. Τώρα, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, είπε ότι θα παρέμβουν ουσιαστικά στρατιωτικά!!!!

Αυτή είναι μία δήλωση τεράστιας βαρύτητας!!! Και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τα περισσότερα απ’ τα μέσα ενημέρωσης σήμερα στην Αμερική δε συζητούν γι’ αυτό».

Δείτε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί