Παρά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την Πέμπτη (10/3) προς τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, η βρετανική κυβέρνηση έδωσε το βράδυ της Παρασκευής (11/3) το «πράσινο φως» στην αμερικανική τράπεζα «Raine» για να προχωρήσει η πώληση της λονδρέζικης ομάδας.
Πλέον οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από το σημείο που είχαν σταματήσει, όταν επιβλήθηκαν οι κυρώσεις προς τον Ρώσο μεγιστάνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, το οποίο επισημαίνει πως μέσα στις επόμενες 4 έως 6 εβδομάδες θα υπάρξει οριστική συμφωνία πώλησης, με έναν απ’ τους επιχειρηματίες που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για την αγορά των «μπλε».
Η πώληση της Τσέλσι θα προχωρήσει, αν ο Αμπράμοβιτς αποδείξει ότι δεν θα βγάλει κέρδος από τη μεταβίβασή της, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί κι ο ίδιος προ ημερών, λέγοντας πως δεν θα ζητήσει πίσω τα δάνεια που έχει δώσει στην ομάδα.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το φερόμενο αρχαίο «φάρμακο» των Νεάντερταλ που εκπλήσσει τους επιστήμονες
- Γ. Στασινός: Πρωτοβουλίες του ΤΕΕ για ολοκληρωμένο σχεδιασμό στη διαχείριση του νερού
- Προχωρούν τα «γεγονότα»: Το εγκεφαλικό τσιπ που θεωρείται «παγκόσμιο ορόσημο»
- Κέρκυρα: Σχεδόν 95% ικανοποίηση επισκεπτών – Στο 1 δισ. ευρώ ο τουριστικός πυρήνας
- Π. Μαρινάκης: Δεν αποκλείεται η μείωση του ΕΦΚ, χωρίς να αποτελεί αυτή τη στιγμή ειλημμένη απόφαση
- Kepler – 51d: Τα μυστικά που κρύβει ο τεράστιος πλανήτης που είναι πιο ελαφρύς και από “μαλλί της γριάς”
- Για “στρατιωτική αυτοσυγκράτηση” καλεί ο ΔΟΑΕ μετά την ανακοίνωση της επίθεσης στην εγκατάσταση της Νατάνζ
- Βόλεϊ Ανδρών: Κυπελλούχος για 7η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός
- Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι η ένταση των πληγμάτων στο Ιράν θα “αυξηθεί σημαντικά”
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν πήρε το μάθημα από την προηγούμενη κρίση – Μέτρα χωρίς άλλη καθυστέρηση









