Μια ισπανόφωνη γυναίκα απείλησε δασοφύλακες με βωμολοχίες καθώς την έθεσαν υπό κράτηση επειδή φέρεται να κατέβασε και να κουρέλιασε μια αμερικανική σημαία και να την αντικατέστησε με μια μεξικάνικη σε ένα πάρκο στην Καλιφόρνια.
«Η 24χρονη Crystal Aguila συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη επειδή έκοψε μια αλυσίδα που ασφάλιζε ένα κοντάρι σημαίας στο Hart Park στο Bakersfield πριν πετάξει τη σημαία των ΗΠΑ στη λάσπη και υψώσει τη σημαία του Μεξικού στη θέση της», σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Kern.
«Δεν θα μου πεις τι να κάνω, αυτή είναι μεξικάνικη γη, πουτ@ν@ς γιε!», ούρλιαζε η Aguila καθώς τρεις φύλακες του πάρκου την πλησίασαν.
Η ίδια αντιστάθηκε στη σύλληψή της, απειλώντας επανειλημμένα ότι θα σκοτώσει αυτούς (σ.σ. τους δασοφύλακες) και τις οικογένειές τους.
Τα πλάνα από τις κάμερες στις στολές των δασοφυλάκων έγιναν viral:
ΦΩΤΟ:freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γέννα-ρεκόρ για σκυλίτσα στη Βρετανία – Δεν θα πιστέψετε πόσα κουτάβια γέννησε! (Vid)
- Οι Βρετανοί σχεδιάζουν να στείλουν πολεμικό πλοίο στην Κύπρο για την προστασία της βάσης τους
- Κύπρος: Ζητούν από τους πολίτες να φτιάξουν “προληπτικό” σακίδιο έκτακτης ανάγκης
- “Όταν στην εργασία σου επιμένουν να φορέσεις…την περσινή στολή!” Ξεκαρδιστικό vid
- Αυτά είναι τα στοιχεία για την ανεργία στην «αυγή» του 2026
- Αυτά δήλωσε ο Δένδιας από την Κύπρο εν μέσω της κλιμάκωσης στην Μέση Ανατολή
- 24χρονος επιτέθηκε σε άνδρα σε λεωφορείο στη Γλυφάδα και τον τραυμάτισε με στιλό!
- Καταγράφηκαν ζημιές στην πυρηνική μονάδα της Νατάνζ στο Ιράν, σύμφωνα με τον ΙΑΕΑ
- Γκρεμίστηκε το «τείχος της μουντζούρας» δίπλα από την Καμάρα
- Πολλοί ταυτίστηκαν με το βίντεο! Τα ψώνια του σουπερμάρκετ…









