Πούτιν: «Θα παραμείνω σε καραντίνα για αρκετές ημέρες»

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, διευκρίνισε σήμερα πως θα παραμείνει σε αυτοαπομόνωση για «αρκετές μέρες» καθώς έχουν εντοπιστεί στο περιβάλλον του «αρκετές δεκάδες» κρούσματα.


«Γνωρίζετε πως, δυστυχώς, έπρεπε να ακυρώσω την επίσκεψή μου στο Ντουσάνμπε την τελευταία στιγμή. Λυπάμαι πολύ, αλλά ήταν λόγω του ότι επιβεβαιώθηκαν κρούσματα κορονοϊού στην κοντινή μου συνοδεία, όχι μόνο ένα δύο άτομα, αλλά αρκετές δεκάδες. Τώρα, πρέπει να μείνω σε αυτοαπομόνωση για αρκετές ημέρες» είπε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Οργανισμού Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας, στο οποίο συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Υπενθυμίζεται πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπήκε σε καραντίνα προ δύο ημερών όταν εντοπίστηκαν στον ευρύτερο κύκλο του κρούσμα της COVID-19, ωστόσο το Κρεμλίνο έχει επισημάνει πως η υγεία του είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

«Αισθάνεται εξαιρετικά, είναι απολύτως υγιής και συνεχίζει να εργάζεται. Σας ενημερώνω ότι τόσο ο Πούτιν όσο και το Sputnik V λειτουργούν όπως συνήθως» σημείωσε χθες ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί