«Πούτιν, πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά σου»!!! Αιτία παγκοσμίου πολέμου το ρεπορτάζ της BILD

Ξαφνικά και από μικρή αιτία ξεκινούν όλες οι μεγάλες συρράξεις βάσει ιστορικής εμπειρίας

Στις 23 Απριλίου, ένας Ρώσος κάτοικος βρήκε τα υπολείμματα ενός drone σε ένα δάσος κοντά στην πόλη Noginsk, ανατολικά της Μόσχας, ανέφερε το RT  την Δευτέρα. Σύμφωνα με αρκετές πηγές του ρωσικού Telegram, το drone UJ-22 μήκους 3,5 μέτρων από την Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν εξοπλισμένο με εκρηκτικό υλικό 17 κιλών. Το drone έμεινε από καύσιμα, δεν τραυματίστηκε κανείς από την συντριβή και δεν υπήρξε έκρηξη. Το Noginsk βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της περιφέρειας της Μόσχας, περίπου 50 χιλιόμετρα από την ρωσική πρωτεύουσα.

Τέσσερις μέρες μετά το περιστατικό, η γερμανική εφημερίδα «BILD» αναφέρει τα εξής: “Η απόπειρα κατά του δικτάτορα του Κρεμλίνου αποτυγχάνει οριακά. 17 κιλά εκρηκτικών υποτίθεται ότι θα σκοτώσουν τον Πούτιν”. Συντάκτης του κειμένου είναι ο φιλουκρανός δημοσιογράφος Julian Röpcke, γνωστός για τις εξτρεμιστικές του απόψεις.

Πρόκειται για ρεπορτάζ που στηρίζει ξεκάθαρα απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν και προέρχεται από μία εκ των πιο πολυδιαβασμένων φυλλάδων της Γερμανίας.

Μάλιστα η πηγή του ρεπορτάζ της Bild προέρχεται απλά από ένα απόσπασμα στο Twitter από τον Ουκρανό “ακτιβιστή”, σύμφωνα με την Bild, Γιούρι Ρομανένκο με επικεφαλίδα: «Πούτιν, πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά σου»!

Σύμφωνα με τον Röpcke, ο Ρομανένκο είναι κάτι σαν ανεπίσημη φωνή των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών.

Όπως γράφει:

«Την περασμένη εβδομάδα, οι αξιωματικοί των πληροφοριών μας έλαβαν ενδείξεις για ταξίδι του Πούτιν στο βιομηχανικό πάρκο στο Rudnevo. Κατά συνέπεια, το drone καμικάζι μας απογειώθηκε, πέταξε μέσα σε όλα τα συστήματα αεράμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και συνετρίβη κοντά στο βιομηχανικό πάρκο».

Η μανία κατά του Πούτιν είναι, εκ των πραγμάτων, μεγάλη!!! Θέλουν να τον σκοτώσουν, όχι απλά να τον ανατρέψουν!!! Και το γράφουν σε επίσημα μέσα ενημέρωσης!!!

Ίσως αυτό να είναι ακόμα μια αιτία που θα οδηγήσει τελικά σε μεγάλο καταστροφικό πόλεμο. Και τότε η Γερμανία θα χρωστά τον αφανισμό της σε φιλοπολεμικές εφημερίδες όπως η BILD.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ, EPA-RIA NOVOSTI POOL

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί