Πούτιν κατά ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ στην Ρωσία: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, θα τους φτύσουμε ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ»

Πιέζουν την Μόσχα να ξεκινήσει τρίτο παγκόσμιο...

«Πυρά» κατά της πέμπτης φάλαγγας των διεθνιστών της Δύσης εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι, όπως είπε, προσπαθούν να διχάσουν την χώρα και να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο, με προφανή στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της τωρινής ηγεσίας στην Ρωσία, έτσι ώστε στην θέση της να βάλουν μία πιο συνεργάσιμη.

Ωστόσο, ο Πούτιν δεν είναι Καντάφι και τυχόν «επίθεση» θα οδηγήσει σε παγκόσμιο ξέσπασμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος σε μια ομιλία προς τον ρωσικό λαό και τη Δύση την Τετάρτη μίλησε για «προδότες και μπάσταρδους» ενώ έκανε λόγο για «αυτοκάθαρση της κοινωνίας».

«Η συλλογική Δύση προσπαθεί να διχάσει την κοινωνία μας, προκειμένου να προκαλέσει μια εξέγερση του λαού στην Ρωσία», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σύμφωνα με το Business Insider σε μια ομιλία βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter .

Θέλοντας, μάλιστα, να τονίσει την ενόχλησή του από τη στάση αυτών των «προδοτών» ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε χαρακτηριστικά ότι «οι Ρώσοι θα τους φτύσουν όπως ένα ενοχλητικό μυγάκι από το στόμα».

«Φωτογραφίζοντας» ποιους εννοεί ο Πούτιν αναφέρθηκε σε αυτούς που «κερδίζουν τα χρήματά τους εδώ (σ.σ. στη Ρωσία) αλλά ζουν εκεί (σ.σ. στην Δύση)» για τους οποίους είπε ότι θα λειτουργήσουν ως «πέμπτη φάλαγγα για να διχάσουν την χώρα μας».

«Δεν κρίνω αυτούς που ζουν σε βίλες στο Μαϊάμι ή τη Γαλλική Ριβιέρα ή αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς όστρακα ή φουά γκρα ή όσους ζητούν «φυλετικές ελευθερίες». Το πρόβλημα είναι ότι πνευματικά βρίσκονται εκεί και όχι εδώ με τον λαό μας, με τη Ρωσία» είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

«Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αναγκαία και φυσική αυτοκάθαρση της κοινωνίας θα ενισχύσει μόνο τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, την ενότητά μας και την ετοιμότητά μας να απαντήσουμε σε κάθε έκκληση για δράση. Και υπάρχει ένας στόχος, η καταστροφή της Ρωσίας» σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα αποκρούσει τέτοιες προσπάθειες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί