Πούτιν: «Η επί 8 χρόνια ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Ντονμπάς μας ανάγκασε να επέμβουμε στρατιωτικά»

Αλήθειες που πονάνε.

Για την “κρυφή γενοκτονία”, για την οποία η Δύση εξακολουθεί να κάνει τα στραβά μάτια μίλησε νωρίτερα ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Επί οκτώ χρόνια, οι βομβαρδισμοί, οι επιθέσεις πυροβολικού και οι εχθροπραξίες συνεχίζονταν στο Ντονμπάς. Φυσικά, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους.

Η ζωή των ανθρώπων στην Κριμαία, στη Σεβαστούπολη ήταν διαφορετική και αυτό είναι προφανές, αλλά ήταν η τραγωδία που εξελισσόταν στο Ντονμπάς, συμπεριλαμβανομένης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, που ανάγκασε, απλά ανάγκασε τη Ρωσία να ξεκινήσει αυτή τη στρατιωτική επιχείρηση, για την οποία όλοι γνωρίζουν καλά σήμερα.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι ο σκοπός της επιχείρησης είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους που ζουν στο Ντονμπάς.

Υποσχέθηκε πως η ζωή στις ρωσόφωνες περιοχές της Αν. Ουκρανίας θα επιστρέψει στην κανονικότητα:

 «Θα ενεργήσουμε με συνέπεια και θα επιτύχουμε μια κατάσταση στην οποία η ζωή θα επανέλθει σταδιακά στην κανονικότητα και εκεί. Η ζωή στο Ντονμπάς θα γίνει καλύτερη».

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί