Ωστόσο, μεγάλη βάση στο πώς θα αντιδράσει η Μόσχα απέναντι στη ΝΑΤΟϊκή προκλητικότητα θα δοθεί στις εισηγήσεις των ειδικών.
«Μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Αυτό εξαρτάται από τις προτάσεις που θα μου δώσουν οι στρατιωτικοί μας εμπειρογνώμονες», επεσήμανε ο κ. Πούτιν μιλώντας στον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 1.
Ο Ρώσος πρόεδρος παράλληλα, τόνισε ότι η Μόσχα είχε προτείνει τις στρατηγικές της εγγυήσεις ασφαλείας στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για να επιτύχει ένα διπλωματικό αποτέλεσμα.
«Δεν προτείναμε [αυτές τις εγγυήσεις] να μπλοκάρουμε ή να σταματήσουμε κάτι στο πλαίσιο της διπλωματικής διαδικασίας, αλλά να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα διπλωματικών διαπραγματεύσεων που ορίζεται νομικά, όπως είπα ήδη, στο πλαίσιο των εγγράφων που προτείναμε. Και θα εργαστούμε ειδικά προς αυτήν την κατεύθυνση», σημείωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το γλέντι της Εθνικής στον Φέρρη – Το αυτοσχέδιο τραγούδι και οι χοροί! vid
- Φάμελλος: Ζητούμε τον τερματισμό της επιχείρησης κατάληψης της Γάζας
- Την «αντί-Eurovision» φέρνουν οι Ρώσοι: «Κάποιοι θέλουν να ψηφίζουν άνδρες με γυναικεία φορέματα»
- Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
Κύρια Θέματα

















