αυτό θα γινόταν επειδή ο τελευταίος είχε εμπνευστεί από την προσγείωση του αεροσκάφους του προέδρου της Βολιβίας κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ, το 2013.
«Ο πιλότος πήρε την απόφαση να προσγειωθεί στο Μινσκ. Αυτό είναι όλο. Γιατί εγώ να μην τον πιστέψω; Ρωτήστε τον πιλότο. Είναι το πιο απλό. Ρωτήστε τον επικεφαλής πιλότο, τον κυβερνήτη του αεροσκάφους. Τον ρωτήσατε γιατί αναγκάστηκε να προσγειωθεί; Διότι δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει συνέντευξη με τον κυβερνήτη του αεροσκάφους που προσγειώθηκε στο Μινσκ. Γιατί δεν τον ρωτάτε;…Όλοι κατηγορούν τον Λουκασένκο αλλά κανείς δεν έχει ρωτήσει τον πιλότο», είπε ο Πούτιν.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία ανάλογη περίπτωση όταν η αμερικανική κυβέρνηση ανάγκασε το αεροσκάφος του προέδρου της Βολιβίας, να προσγειωθεί στη Βιέννη.
«Το Air Force One, ένα προεδρικό αεροσκάφος, αναγκάστηκε σε προσγείωση. Έβγαλαν τον Πρόεδρο έξω από το αεροπλάνο και το ερεύνησαν. Και δεν αναφέρεστε ποτέ σε αυτό το γεγονός. Θεωρείτε ότι αυτό ήταν φυσιολογικό, ήταν σωστό ενώ ό,τι έκανε ο Λουκασένκο ήταν κακό; Κοιτάξτε, ας μιλήσουμε την ίδια γλώσσα. Αν λοιπόν ο Λουκασένκο είναι ένας γκάνγκστερ, τότε τι ισχύει για το περισταστικό με τον πρόεδρο της Βολιβίας; …Κανείς δεν αναφέρεται σε αυτό», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος Πούτιν.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο, vid
- Ο Σακίλ Ο’Νιλ διέλυσε…το video wall εκπομπής για το θέαμα! Viral το βίντεο
- Hellenic Train: Λόγω τεχνικής βλάβης, ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη
- Ο ντε φάκτο ηγέτης του Σουδάν συναντήθηκε με τον Ερντογάν στην Άγκυρα
- Τραγωδία στην Τανζανία: Πέντε νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου στο Κιλιμάντζαρο
- Το βίντεο του RFK Jr δείχνει τον Άγιο Βασίλη να γυμνάζεται τρώγοντας καρότα και το ίντερνετ το λατρεύει
- Ρώσοι σε ΝΑΤΟ: «Μόνο απόλυτα τρελοί άνθρωποι σκέφτονται να επιτεθούν στο Καλίνινγκραντ»
- Τραγωδία το βράδυ των Χριστουγέννων στο Χαλάνδρι: Νεκρός διανομέας σε τροχαίο
- Μετά τον χρυσό και τον χαλκό, ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η εξέλιξη και με το ασήμι
- Νιγηρία: Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Κράτους για τις σφαγές χριστιανών









