Πως ο Πούτιν ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ το ΤΕΛΟΣ του Ζελένσκι – ΒΙΝΤΕΟ/ΓΡΑΦΗΜΑ

Οι σημερινές ανακοινώσεις στην Ουκρανία μάλλον αποκάλυψαν το σχέδιο της Μόσχας...

«Οι επιθέσεις στο σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας της Ουκρανίας έχουν «προληπτικό» χαρακτήρα», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων RIA No vosti , ειδικός στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας με εμπειρία σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας της Ουκρανίας . Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι οι επιθέσεις συνήθως στοχεύουν αντικείμενα που μπορούν να ανακτηθούν γρήγορα. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ;;;

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti γράφει:

«Ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ορισμένες ιδιαιτερότητες στην επιλογή στόχων για επιθέσεις. Κατά την γνώμη του, οι θερμοηλεκτρικοί σταθμοί είναι οι πιο επηρεασμένοι, συνήθως (οι Ρώσοι) χτυπούν διακόπτες και μετασχηματιστές, γεγονός που επιτρέπει τη σχετικά γρήγορη ανάκτηση των εγκαταστάσεων. “Είναι σαν μια τελευταία προειδοποίηση πριν από την πλήρης καταστροφή των υποδομών», είπε».

Εκ των πραγμάτων πλέον φαίνεται και στον πλέον αδαή πως η Ρωσία καθυστερεί σκοπίμως τον πόλεμο, πλουτίζοντας από τα οικονομικά οφέλη των κυρώσεων της Δύσης, της οποίας οι πολιτικοί φαίνεται πως έχουν πάρει εντολή να φτωχοποιήσουν τους πολίτες και να τους επιβάλλουν άλλου είδους πολίτευμα, καθώς αυτό επιβάλλει η… εποχή.

Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος δεν ξεφεύγει από τον βασικό σχεδιασμό, ο οποίος είναι ο έλεγχος της Ουκρανίας, η έλευση φιλορωσικής κυβέρνησης στο Κίεβο και η προσάρτηση, ει δυνατόν, περισσοτέρων περιοχών!

Ο επιλεκτικός βομβαρδισμός υποδομών, αφενός παρατείνει μεν τον πόλεμο, αλλά αυξάνει παράλληλα την ΔΥΣΦΟΡΙΑ των Ουκρανών απέναντι στον Ζελένσκι, καθώς οι ιδέες του «έθνους» και της «πατρίδας» πάνε περίπατο, όταν το σώμα κρυώνει, πεινάει και διψάει!!!!

Ήδη σε βίντεο που έχει δείξει το ΕΛ, καταγράφονται ουρές Ουκρανών να περιμένουν για αγαθά πρώτης ανάγκης όπως το νερό!!! ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

Ακόμα και στο ρωσοφοβικό Λβιβ, ήδη υπάρχουν αντιδράσεις κατά του Ζελένσκι, καθώς πολίτες ζητάνε να μάθουν που είναι οι χαμένοι Ουκρανοί στρατιώτες, τους οποίους θυσιάζει ο Ουκρανός πρόεδρος, επειδή έτσι τον διατάσσει το ΝΑΤΟ:

Στην Μόσχα, ενδεχομένως, ευελπιστούν πως η ενεργειακή εξαθλίωση θα ξεχειλίσει το ποτήρι και η κυβέρνηση Ζελένσκι θα πέσει σαν σαπισμένο φρούτο!!!

Ας δούμε τι ανακοινώθηκε για σήμερα σε περιοχές της Ουκρανίας:

Ημέρα εξοικονόμησης ενέργειας:

Ποιοι περιορισμοί έχουν εισαχθεί στις περιφέρειες:

📍Κίεβο — τα λεωφορεία ανέλαβαν τις διαδρομές αντί για τρόλεϊ. Έχουν ήδη εμφανιστεί χρονοδιαγράμματα κυλιόμενων μπλακ άουτ στην πόλη και την περιοχή, τα οποία θα εισαχθούν εάν η Ukrenergo χρειαστεί να εξισορροπήσει το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας.

📍Sumy — η παροχή νερού θα διακοπεί, τα ηλεκτρικά μέσα μεταφοράς και ο οδικός φωτισμός θα σταματήσουν να λειτουργούν.

📍 Sumy — Θα περιορίσει τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων κατά 50%.

📍 Volyn — Εισάγεται περιορισμός της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας για βιομηχανικούς καταναλωτές.

📍 Ternopil — Σήμερα ολόκληρη η ηλεκτρική συγκοινωνία της πόλης δεν θα εισέλθει στα δρομολόγια.

📍 Dnipro — “Λειτουργία συνολικής εξοικονόμησης ενέργειας”

📍 Χάρκοβο — Το μετρό αυξάνει το διάστημα της κίνησης του τρένου.

Περιοχή Kirovograd — ο φωτισμός δεν θα λειτουργήσει στους δρόμους όλων των οικισμών. Επίσης τα τρόλεϊ μπορεί να μην πηγαίνουν σε δρομολόγια.

📍 Πολτάβα — Η κατανάλωση ενέργειας θα μειωθεί κατά 50%. Μετά το γεύμα, θα υπάρχουν μόνο λεωφορεία στα δρομολόγια.

📍Nykolayev — Το 60% των τρόλεϊ δεν θα βγουν στην γραμμή αύριο, τα φανάρια επίσης δεν θα λειτουργήσουν.

📍 Λβιβ — υπήρχαν μπλακ άουτ τη νύχτα. Θα υπάρξει διακοπή λειτουργίας βιομηχανικών καταναλωτών κατά την διάρκεια της ημέρας.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΓΡΑΦΗΜΑ

Τα δεδομένα φαίνεται να δείχνουν προγραμματισμένες διακοπές λειτουργίας από την εταιρεία παροχής ηλεκτρικού δικτύου Ukrenergo στο Κίεβο και σε κοντινές περιοχές

Η συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο μειώθηκε κατά 81% μετά το στόχο της ενεργειακής υποδομής από τη Ρωσία. (NETBLOCKS)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί