«’ΠΟΡΝΗ’ της Αμερικής η Ευρώπη» – «ΒΟΜΒΕΣ» για το πως ΜΑΣ ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, vid

Και κατηγορούν για αυτό ψευδώς την Ρωσία - Φωνές από τος ΗΠΑ προειδοποιούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

Ο Scott Ritter, πρώην αξιωματικός πληροφοριών των Αμερικανών Πεζοναυτών και πρώην επιθεωρητής όπλων των Ηνωμένων Εθνών, ρίχνει μια πιο προσεκτική ματιά στο σύστημα της Δύσης, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, που συμπεριφέρονται σαν ένα είδος αυξανόμενου όγκου.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται παρασιτικά και αυτοκρατορικά προκειμένου να εξυπηρετήσουν την καταναλωτική συμπεριφορά των ΗΠΑ. Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δρα σε αυτή τη βάση, δηλαδή για να επιβάλει τα δικά της πλεονεκτήματα εις βάρος άλλων. Επίσης, όπως τονίζει, δεν έχει σημασία ποιος μειονεκτεί, γιατί αυτού του είδους η πολιτική δεν έχει συμμάχους, παρά μόνο τους καταπιεσμένους και «χρήσιμους ηλίθιους».

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνθηκε επίσης στην ΕΕ και τη Γερμανία και προειδοποίησε ότι πρέπει επιτέλους να αναγνωριστεί η πραγματική φύση της «εταιρικής σχέσης των ΗΠΑ»:

«Αυτό είναι καθαρή πορνεία, κατά την οποία εκπορνεύουμε την Ευρώπη προς όφελός μας. Παίρνουμε αυτό που θέλουμε και το μόνο που παίρνουν είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια που ονομάζεται “συνεργασία με την Αμερική”. […] Κοιτάξτε τι κάναμε με την Ευρώπη.

Καταστρέψαμε την οικονομία τους. Δεν καταστρέψαμε την ρωσική οικονομία. Καταστρέψαμε την οικονομία της Ευρώπης. Μόλις διάβασα κάτι γι’ αυτό σήμερα. Κάθε τέταρτος κλάδος της βιομηχανίας στην Γερμανία θα μεταναστεύσει στην Αμερική τα επόμενα χρόνια. Εξαιτίας αυτού, τι συνέβη.”

Δείτε απόσπασμα:

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί