Πολίτης σώζει την τελευταία στιγμή 2 παιδιά από φλεγόμενο κτήριο – Το BINTEO κόβει την ανάσα

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε η κάμερα από στολή αστυνομικού κατά την προσπάθεια διάσωσης δυο παιδιών που ήταν εγκλωβισμένα μέσα σε φλεγόμενο κτήριο.

Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου πλέον, αφού διασώθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Mesa της Αριζόνας το πρωί της 19ης Φεβρουαρίου.

Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, είδαν φλόγες να βγαίνουν από δύο διαμερίσματα καθώς η φωτιά μεταφέρθηκε στη σοφίτα.

Το βίντεο από το Family News Chopper της Αριζόνα έδειξε μεγάλα νέφη καπνού να βγαίνουν από το σπίτι καθώς οι πυροσβέστες έριχναν νερό για να σβήσουν τη φωτιά από την οροφή.

Το βίντεο κάμερας σώματος από το Αστυνομικό Τμήμα Μέσα δείχνει έναν άνδρα να πηδά σε ένα παράθυρο στο πλάι του κτιρίου και να μπαίνει στο φλεγόμενο κτήριο για να σώσει ένα 2χρονο κορίτσι που είχε παγιδευτεί μέσα στο διαμέρισμα. Κατάφερε να αρπάξει το κορίτσι και παρέδωσε το νήπιο σε έναν αστυνομικό.

Ο ήρωας μπήκε 2 φορές στο φλεγόμενο διαμέρισμα
Ο αστυνομικός Τζον Φόρεστ ανέφερε πως ο πολίτης είπε: «είναι και κάποιος άλλος εκεί μέσα». Τότε άμεσα ο άνδρας επέστρεψε μέσα στο διαμέρισμα για να βγάλει ένα 6χρονο παιδί από το διαμέρισμα ασφαλές. «Υπάρχει τόσος καπνός εκεί μέσα που αν λιποθυμήσεις, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο», είπε ο Φόρεστ.

Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τραύματα από σπασμένο γυαλί και εισπνοή καπνού.

(newsbeast – φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί