Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν τατουάζ;

Αν και μάλλον τα τατουάζ δεν απαγορεύονται βάση πρωτοκόλλου, υποθέτουμε πως όσο αφορά την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τουλάχιστον, δεν πρόκειται να δούμε κάποιο στενό μέλος της με τατουάζ - αφού επιλέγουν να είναι ουδέτεροι και chic.

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούμε τις λέξεις «royals» και «τατουάζ» σκεφτόμαστε πως οι δυο όροι δεν συνδέονται μεταξύ τους και πως μάλλον αποκλείεται να υπάρχουν μέλη της βασιλικής οικογένειας… που έχουν κάνει τατουάζ. Μέγα λάθος, αφού τα τατουάζ φαίνεται ότι ιστορικά έχουν συνδεθεί με τη μοναρχία ως σύμβολα καλής θέλησης… και πέρα από αυτό, αρκετοί royals είναι φαν τους – οπότε ναι, έχουν!

Για παράδειγμα, το 1862, ο πρίγκιπας Albert Edward, μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Victoria, βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ ως μέρος ενός βασιλικού ταξιδιού, και έκανε ένα τατουάζ με πέντε σταυρούς και τρεις κορώνες, για να τιμήσει το ταξίδι του αυτό. 20 χρόνια αργότερα, οι γιοι του Albert Victor και George, στην επίσκεψή τους στην Ιερουσαλήμ, έκαναν το ίδιο τατουάζ. Το παράδειγμά του στην συνέχεια ακολούθησαν και αρκετά άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών.

Ποιοι λοιπόν royals έχουν τατουάζ; H πριγκίπισσα Sofia της Σουηδίας, έχει έναν ήλιο στο πίσω μέρος του λαιμού της, μια πεταλούδα στα πλευρά της, καθώς και ένα μικρό τατουάζ στον αστράγαλο. H πριγκίπισσα Stéphanie του Μονακό, κόρη της Grace Kelly και του Rainier III, έχει ένα στεφάνι από λουλούδια γύρω από τον καρπό της, έναν δράκο στη σπονδυλική της στήλη και δύο δελφίνια στον αστράγαλό της.

Πέρα από τους πιο πάνω, η ξαδέρφη του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, Lady Amelia Windsor, έχει επίσης τατουάζ.

Αν και μάλλον τα τατουάζ δεν απαγορεύονται βάση πρωτοκόλλου, υποθέτουμε πως όσο αφορά την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τουλάχιστον, δεν πρόκειται να δούμε κάποιο στενό μέλος της με τατουάζ – αφού επιλέγουν να είναι ουδέτεροι και chic.

Must/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί