«Πιθανός πόλεμος» Ρωσίας-Ευρώπης: Ο Πούτιν είπε την αλήθεια

Δεν συμβαίνει στην πράξη αυτό που είπε ο Ρώσος πρόεδρος;;; Δείτε..

Σε ομιλία του σε πιλότους της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, ο Πούτιν είπε ότι η στρατιωτική συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έχει επεκταθεί ανατολικά προς την Ρωσία μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, όμως η Μόσχα δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε κράτος του ΝΑΤΟ.

Χαρακτήρισε δε «ανοησίες» τα περί επίθεσης στην Ευρώπη μετά την Ουκρανία!

Αντίθετα ο Ρώσος πρόεδρος είπε την αλήθεια σε σχέση με το πολεμικό κλίμα τρόμου, το οποίο διογκώνει η διεθνιστική Δύση!

Όπως τόνισε:

«Θέλουν να εκφοβίσουν τους λαούς τους για να τους πάρουν χρήματα!

Να τους εκμεταλλευτούν!

Η οικονομία τους βυθίζεται και το βιοτικό επίπεδο πέφτει!

Για τον λόγο αυτό τρομάζουν τον κόσμο με μία πιθανή ρωσική επίθεση, ενώ επεκτείνουν την κυριαρχία τους σε όλον τον κόσμο»!

Τέλος, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, ερωτηθείς σχετικά με τα μαχητικά F-16 που η Δύση έχει υποσχεθεί να στείλει στην Ουκρανία, ο Πούτιν είπε:

«Αν παραδώσουν F-16, νομίζω ότι το καταλαβαίνετε όπως κανένας άλλος, καλύτερα από άλλους – αυτό δεν θα αλλάξει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης.

Και θα καταστρέψουμε τα αεροπλάνα τους με τον ίδιο τρόπο που καταστρέφουμε τα άρματα μάχης, τα τεθωρακισμένα οχήματα και άλλο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης.

Φυσικά, εάν χρησιμοποιηθούν από αεροδρόμια τρίτων χωρών και θα αυτά θα γίνουν νόμιμος στόχος για εμάς, όπου κι αν βρίσκονται.

Και τα F-16 είναι επίσης φορείς πυρηνικών όπλων, και αυτό θα πρέπει επίσης να το λάβουμε υπόψη κατά την οργάνωση των εργασιών μάχης».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/SPUTNIK POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί