«Πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν! Τον είχαν πιάσει στο σχολείο με σαδομαζοχιστικό περιοδικό πορνό!

Σκανδαλώδη στοιχεία για τη μαθητική ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν φέρνουν στο φως διεθνή ΜΜΕ.


Καθώς οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας για τον Βορειοκορεάτη ηγέτη δεν λένε να κοπάσουν, είτε εξαφανίζεται από το προσκήνιο, είτε κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ο ξένος Τύπος χτενίζει το παρελθόν του κι όπως αποκαλύπτεται τώρα ο 36χρονος σήμερα Κιμ, όταν φοιτούσε μαζί με τα τρία αδέλφια του σε πανάκριβο οικοτροφείο στη Βέρνη της Ελβετίας τη δεκαετία του 1990 είχε αναπτύξει περίεργα γούστα, που ανάγκασαν τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ να διατάξει άρον-άρον την επιστροφή του φοβούμενος τις κακές παρέες του γιου του με συμμαθητές από δυτικές χώρες.


Όπως αναφέρει η Daily Star o Κιμ απομακρύνθηκε από το σχολείο καθώς κατάσκοποι ενημέρωσαν τον πατέρα του ότι ο γιος του πιάστηκε με πορνοπεριοδικό σαδομαζοχιστικού περιεχομένου στη σάκα του.

Καθηγητές ερεύνησαν τη σάκα του Κιμ για να βρουν σκονάκια, φοβούμενοι ότι θα προσπαθούσε μ’ αυτό τον τρόπο να γράψει καλά στις εξετάσεις, αλλά βρήκαν ένα γερμανικό πορνοπεριοδικό μέσα σε βιβλίο του και συνέταξαν μια αυστηρή αναφορά που περιλήφθηκε στον μαθητικό του φάκελο. Πράκτορες της μυστικής αστυνομίας του Κιμ Γιονγκ Ιλ το ανακάλυψαν γρήγορα με αποτέλεσμα ο νεαρός Κιμ και τα τρία αδέλφια του να γυρίσουν μέσα σε λίγους μήνες στη Βόρεια Κορέα.

(Iefimerida – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί