Απάντηση για την περίεργη ανάρτηση Τραμπ έδωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.
Μεταξύ άλλων ο Μεντβέντεφ είπε πως «ο Τραμπ μπήκε για άλλη μια φορά σε μια εναλλακτική πραγματικότητα και εξαπέλυσε μια σειρά από πολιτικές επικλήσεις με θέμα «Πόσο αδύναμη είναι η Ρωσία».
Και συνέχισε:
«Αφού συνάντησε τους κλόουν του Κιέβου και του Παρισιού, δημοσίευσε μια έντονη ανάρτηση. Περιέγραφε την τελική νίκη του Κιέβου, την επιστροφή στα πρώην σύνορά του, την αποτυχημένη πολεμική οικονομία της Ρωσίας, τους αγωγούς φυσικού αερίου και μια «χάρτινη τίγρη».
Σε αυτήν την πραγματικότητα, όλα είναι διαφορετικά. Το Κίεβο κερδίζει, η Ρωσία είναι σε διάλυση και η οικονομία της Ουκρανίας του Μπαντέρα αναπτύσσεται με σιγουριά χάρη στους δικούς της πόρους. Οι προκάτοχοι του Τραμπ, Ομπάμα και Μπάιντεν, έχουν ζήσει εδώ και καιρό και ευτυχισμένα σε αυτήν την πραγματικότητα.
Αλλά ο Τραμπ είναι διαφορετικός! Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει. Πάντα επιστρέφει. Ίσως σε μερικές μέρες να προσφέρει στον πράσινο πιανίστα μια συνθηκολόγηση. Ή μια πτήση στον Άρη με τον Μασκ, τον οποίο έχει συγχωρέσει. Ή να κάνει κάτι άλλο πολύ σημαντικό που θα σας επιτρέψει να είστε υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ.
Το κυριότερο είναι να αλλάζετε ριζικά την άποψή σας σε μια ποικιλία θεμάτων πιο συχνά. Και όλα θα πάνε καλά. Αυτή είναι η ουσία της επιτυχημένης δημόσιας διοίκησης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Και, όπως λένε, σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα!»
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κινητοποιήσεις για Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο Σάββατο τα ΜΜΜ
- Δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος παρέθεσε ο ΠτΔ
- Κινητοποιήσεις για Τέμπη: Συμμετέχει και η ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία
- Φάση των «16» σε Europa και Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ΠΑΟ και ΑΕΚ
- Mercosur: Ο Μακρόν μιλά για «δυσάρεστη έκπληξη» και «ασέβεια» από την πλευρά της Φον ντερ Λάιεν
- Βουλή: Παραδόθηκε στον Νικ. Κακλαμάνη το πόρισμα της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ψηφιοποίηση στο κράτος: Τι συνέβη για πρώτη φορά στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Λαμαρίνες στην Πλατεία Ελευθερίας – Μετά το Πάσχα ανακοινώσεις για νέες θέσεις στάθμευσης σε όλη την πόλη
- «Πραξικοπηματική» κίνηση από Φον ντερ Λάιεν: Εφαρμόζει συμφωνία παρά τις αντιδράσεις αγροτών και κρατών
- Ο πρωθυπουργός του Καναδά έφτασε στην Ινδία, λένε ινδικά ΜΜΕ









