Πέταξε το πτώμα της γυναίκας του στον βόθρο και στραγγάλισε την αρραβωνιαστικιά του για τα λεφτά

Ένας άνδρας που δολοφόνησε μια συγγραφέα παιδικών βιβλίων το 2016, καταδικάστηκε και για τη δολοφονία της συζύγου του έξι χρόνια νωρίτερα. Ο 61χρονος Ίαν Στιούαρτ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Νταϊάν Στιούαρτ στο σπίτι τους σε επαρχία της Βρετανίας το 2010. Τότε ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε επιληπτική κρίση, μέχρι που ο σύζυγός της Ίαν δολοφόνησε το 2016 την αρραβωνιαστικιά του, Έλεν Μπέιλι και […]

Ένας άνδρας που δολοφόνησε μια συγγραφέα παιδικών βιβλίων το 2016, καταδικάστηκε και για τη δολοφονία της συζύγου του έξι χρόνια νωρίτερα.

Ο 61χρονος Ίαν Στιούαρτ κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Νταϊάν Στιούαρτ στο σπίτι τους σε επαρχία της Βρετανίας το 2010. Τότε ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε επιληπτική κρίση, μέχρι που ο σύζυγός της Ίαν δολοφόνησε το 2016 την αρραβωνιαστικιά του, Έλεν Μπέιλι και πέταξε το σώμα της στον βόθρο του σπιτιού τους στο Χέρτφορντσαϊρ, όπου και παρέμεινε επί τρεις μήνες

Ο δικαστής Μπράιαν καταδίκασε τον Στιούαρτ σε ισόβια φυλάκιση για τον θάνατο της Μπέιλι, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την εξέταση του εγκεφάλου της Νταϊάν, ο οποίος είχε δωριστεί στην ιατρική επιστήμη.

Όπως αναφέρει το BBC, το 2017, ο Στιούαρτ είχε καταδικαστεί ότι σκότωσε τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Έλεν Μπέιλι στραγγαλίζοντάς την, σε μια προσπάθεια να κληρονομήσει την περιουσία της ύψους περίπου 4 εκατομμυρίων λιρών. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη 34 ετών, ενώ ταυτόχρονα η αστυνομία άρχισε να ερευνά τον θάνατο της συζύγου του Ντάιαν στον κήπο του σπιτιού τους στις 25 Ιουνίου 2010.

(sputniknews. gr / eurokinissi)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί