Τέσσερα αεροδρόμια στη Δανία έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους εξαιτίας μη επανδρωμένων αεροσκαφών που θεάθηκαν σε διάφορα σημεία της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, δύο ημέρες αφότου είχε κλείσει για τον ίδιο λόγο το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης. Πρόκειται για τα αεροδρόμια του Άαλμποργκ, του Έσμπιεργκ, του Σόντερμποργκ και του Σκρίντστρουπ.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των περιστατικών, επισημαίνοντας πως η αναστολή λειτουργίας του αεροδρομίου του Άαλμποργκ επηρεάζει επίσης τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας καθώς χρησιμοποιείται και ως στρατιωτική βάση.
«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποιος είναι ο στόχος των drones και ποιος βρίσκεται πίσω από αυτά», δήλωσε ένας αξιωματούχος της αστυνομίας, καθώς οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.
Το βράδυ της Δευτέρας είχε κλείσει για περίπου τρεις ώρες το αεροδρόμιο της νορβηγικής πρωτεύουσας εξαιτίας μη επανδρωμένων αεροσκαφών που θεάθηκαν στην περιοχή του Όσλο.
Τι ετοιμάζεται άραγε σε αυτές τις περιοχές;
Θα κατηγορηθεί ξανά η Ρωσία;
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με Τραμπ μίλησε ο Όρμπαν για την «ενεργειακή ασφάλεια» στην Ευρώπη
- «Βάλ’το αγόρι μου»: Η FIBA θυμήθηκε το επικό τρίποντο που έστειλε την Ελλάδα στον τελικό, video
- Σρι Λάνκα: Επτά βουδιστές μοναχοί σκοτώθηκαν σε εκτροχιασμό τελεφερίκ
- Δεκάδες drones κατέρριψαν οι Ρώσοι
- Ο «καταζητούμενος» Ερντογάν στις ΗΠΑ- Γέμισαν οι δρόμοι με αφίσες! vid
- Νετανιάχου: Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους “δεν δεσμεύει το Ισραήλ”
- Ο Ερντογάν… ειρωνεύεται γελώντας τον Μακρόν, video
- Ν. Κορέα: «Η Β. Κορέα διαθέτει αρκετό ουράνιο για να παράγει πολλές πυρηνικές βόμβες»
- Μαζεύουν πυρηνικά όπλα κοντά στα σύνορα της Ρωσίας; Κίνδυνος να ανάψει άμεσα «φιτίλι» μεγάλου πολέμου
- Viral Αμερικανός μαθητής: Η σέλφι με τον Βανς και η κοπάνα από το σχολείο! vid
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΟΑΣΘ

ΕΝΟΙΚΙΑ

ΚΑΠΑΝΙ

ΔΥΠΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
